Ma arvan, et kastanil ja kastanil on vahe ka sees. Olen söönud röstitult ja siis maitses küll päris hästi, selline 6/10 pähkel.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Pühivad nurga(d) puhtaks. Vajadusel teevad pilti.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Miks need tüübid ikka veel samadel ametipostidel on?
Viru maakohus mõistis kolmapäeval korruptsioonikuritegudes süüdi Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjovi ja endise aselinnapea Jüri Kollo ning määras neile tingimisi vanglakaristuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas julm1 Vaata postitustkas helly hansen on eestlaste uus lemmik bränd ? jube palju näeb seda HH-d tänavapildis
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMiks need tüübid ikka veel samadel ametipostidel on?
Viru maakohus mõistis kolmapäeval korruptsioonikuritegudes süüdi Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjovi ja endise aselinnapea Jüri Kollo ning määras neile tingimisi vanglakaristuse.
Sest tahavad.
«Mis puudutab tulevikku, siis kõigepealt esitame vaidluse ringkonnakohtusse ja vaatame mis seal otsustatakse,» sõnas Solovjov. «Kui ka ringkonnakohtu otsus meile ei meeldi, ei pruugi riigikohus meie vastuväidet üldse menetlusse ja siis tuleb natuke mõelda.»Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldAustet foorumlased.
Mul küpses võimendi ära ja nüüd on vaikus kodus. Ja see ei meeldi mulle. Probleemiga küll tegeldakse, aga teades seda inimest siis sellega läheb aega... Ja läptopi kõlaritega on lausa piinlik muusikat kuulata.
Nii ja nüüd jõuame tuumani. Soovitage kõrvklappe. Olen selles valdkonnas väga väga tume. Viimased tõsisemad kokkupuuted pärinevad sellest ajast kui kassett pleier oli tegija..
p.s Need võiksid välja näha ka nn klassikalised ja musta värvi. Natukene euronicsi kodukal ringi vaadates, võis sealt leida igasugu "värdjaid".
Kommentaar
-
Algselt postitas shefieldNii ja nüüd jõuame tuumani. Soovitage kõrvklappe.
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas keegi teist on midagi sellist kunagi kogenud?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas julm1 Vaata postitustkas helly hansen on eestlaste uus lemmik bränd ? jube palju näeb seda HH-d tänavapildisInvest In Africa
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust308
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar