Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Putsa ei sobi kohe üldse saalipõrandaga, olen nagu Bambi jääl. Kas keegi teab nippi, kuidas putsad pidama saada? Ajutise lahendusena töötas lumi, kuid seda pole kuskilt niipea vist tulemas..."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Endal kadus lihtsalt aastatega nike futsal jalanõudel pidamine ära kuigi peltnäha olid veel täitsa tiptop korras ja talladki polnud alt siledad. Eriti hull oli olukord siis, kui saali põrand polnud juba mõnda aega moppi näinud. Lõpuks ei pidanud närvid enam vastu ja ostsin uued.
Oli veidi imelik tunne uusi osta, sest vanasti sai jalanõudega mängitud ikka niikaua kuni nad täitsa ribadeka olid pekstud ja mõni kord on isegi teibiga nina kokku tõmmatud, et veel mõni kord mängida saaksJoga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustPutsa ei sobi kohe üldse saalipõrandaga, olen nagu Bambi jääl. Kas keegi teab nippi, kuidas putsad pidama saada? Ajutise lahendusena töötas lumi, kuid seda pole kuskilt niipea vist tulemas..."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
paragrahv 49 järgi, mis kategooriasse püro 1.4G (http://ultrasshop.com/index.php?page=2 järgi) kuulub?
F1, F2, F3 või F4?
ning mille järgi ma seda vaadata saan? pole eriti kindel, et pakendil need F-id kirjas on
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMida tähendab Excelis andmete trasponeerimine?
1
2
3
asemel
1 2 3
Kommentaar
-
Algselt postitas Sarvik Vaata postitusthttps://www.riigiteataja.ee/akt/LMS
paragrahv 49 järgi, mis kategooriasse püro 1.4G (http://ultrasshop.com/index.php?page=2 järgi) kuulub?
F1, F2, F3 või F4?
ning mille järgi ma seda vaadata saan? pole eriti kindel, et pakendil need F-id kirjas on
EDIT: Ja noh, lihtsam oleks murega pöörduda Tehnilise järelevalve ameti kemikaali ja mäetööde osakonna poole, kes me riigis igast pauku tegevate asjadega tegelevad308
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustMis lehelt nägi, et mis kanalid maailmas näitavad mis CL mängu?
Hetkel on otsimise all Bayern vs Arsenal mäng. Help!
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustPutsadega ei saa saalis mängida, need pole selleks mõeldud ja paljudes saalides on see suisa keelatud. Tavaliselt saalitreeningjalatsid on selleks.
Lumi kuidagi aitas."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Harige harimatut. Ma pole võibolla 5-7 aastat arvutis arvutimänge mänginud ja tuli nüüd üks tuhin peale. Ma saan aru, et tänane maailm on CD/DVD plaatidel mängu ostmisest liikunud internetist ostmisele ja allatõmbamisele. Näiteks Steam. Sellest ma saan veel aru, aga siis on olemas lugematu hulk lehti, mis pakuvad teinekord soodukaga müügiks erinevate mängude cd-key'sid. Näiteks just vaatasin instant-gaming.com'st midagi.
Siit ka mu rumal küsimus instant-gaming.com'i näitel - okei, ostan omale a'la 13 eurtsi eest cd-key, mis mulle pärast makset meili peale laekub, kuid kust kohast ma mängu enda faili ikkagi tõmban? Ehk vanakooli mehena - kust ma selle ISO faili saan308
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar