Algselt postitas football2u
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustMis see lumi aitas siis? Tegi talla korraks puhtaks?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAu, jõudsin lennujaama lapsele ja tema emale vastu, milleni on mingi 1,5 tundi aega, aga kas 10-kuust last tohib taksos ilma turvatoolita transportida? Või pean ta vankrisse panema ja aknast väljas hoidma?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustOsades taksodes on turvatool pakiruumis olemas, mille juht osava liigutusega salongi tõstab. Vähemalt olen ma seda kuulnud. Null lapse vanemana, ei oska kinnitada. Aga võid taksofirmadest uurida, kas saavad sellise masina kokkulepitud ajaks lennujaama saata. Sul ju poolteist tundi aega
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustSiit ka mu rumal küsimus instant-gaming.com'i näitel - okei, ostan omale a'la 13 eurtsi eest cd-key, mis mulle pärast makset meili peale laekub, kuid kust kohast ma mängu enda faili ikkagi tõmban? Ehk vanakooli mehena - kust ma selle ISO faili saan
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHelkasin tulikasse ja öeldi, et alla kolmene võib vabalt süles ka olla. Noh, et kui avariid ei juhtu, siis on ju kõik okei!"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustVastutustundetus. Eriti Tallinna liikluses.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÄra päris perekooliks ka töörni!"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustHarige harimatut. Ma pole võibolla 5-7 aastat arvutis arvutimänge mänginud ja tuli nüüd üks tuhin peale. Ma saan aru, et tänane maailm on CD/DVD plaatidel mängu ostmisest liikunud internetist ostmisele ja allatõmbamisele. Näiteks Steam. Sellest ma saan veel aru, aga siis on olemas lugematu hulk lehti, mis pakuvad teinekord soodukaga müügiks erinevate mängude cd-key'sid. Näiteks just vaatasin instant-gaming.com'st midagi.
Siit ka mu rumal küsimus instant-gaming.com'i näitel - okei, ostan omale a'la 13 eurtsi eest cd-key, mis mulle pärast makset meili peale laekub, kuid kust kohast ma mängu enda faili ikkagi tõmban? Ehk vanakooli mehena - kust ma selle ISO faili saan
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKas meestele on ka mingi perekool olemas? Või mehed ei kurda oma muresid, vaid surevad noorelt vähki? :P Kunagi sattusin mingisse jäljekaalujate foorumisse, kus oli meestele oma alamfoorum. Ütleme nii, et naiste osakonnas postitati rohkem uusi teemasid päevad kui meeste omas üksikuid postitusi. Kaaluga mul endal probleemi ei ole, aga lihtsalt tekkis sportlik huvi. Et kui mehel on mingi ihuhäda, siis naine postitab perekooli "minu mehel on ..."?
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustInstallid endale Steami arvutisse, paned käima, logid sisse. Siis valid ülevalt menüüst Games->Product Activation ja sisestad sinna selle cd-key. Seejärel lisatakse see mäng sinu Library-sse ja saad hakata alla tõmbama.308
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKas meestele on ka mingi perekool olemas? Või mehed ei kurda oma muresid, vaid surevad noorelt vähki? :P Kunagi sattusin mingisse jäljekaalujate foorumisse, kus oli meestele oma alamfoorum. Ütleme nii, et naiste osakonnas postitati rohkem uusi teemasid päevad kui meeste omas üksikuid postitusi. Kaaluga mul endal probleemi ei ole, aga lihtsalt tekkis sportlik huvi. Et kui mehel on mingi ihuhäda, siis naine postitab perekooli "minu mehel on ..."?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar