No teemantibiznieks on ju teada-tuntud hoiame-pakkumise-all-sisendame-lollidele-et-kivi-on-ainus-sobilik-äri, ehk tema väärtus on 99% psühhiaatriline.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Tegelt tulin siia lolli küsimusega: ma ise eriti välka klubijalgpalli ei jälgi, aga uudistest on jäänud aastate jooksul mulje, et Arsenal on see õnnetu, kellel kogu aeg massiliselt vigastuseprobleeme on. Kas see on ka reaalne tendents? (Ma isegi ei hakka küsima, miks nad oma füsiokaadrit sel puhul lahti lasknud pole - treeneri pealt juba paistab, et sadomaso meeldib.)I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Kui kogu meeskond on terve, siis hetkel on Premmis parimad algkoosseisud välja panna Arsenalil ja Cityl, pole kahtluski. Kahjuks on aga mõlemal teatud positsioonid meeskonnas väga õhukeselt kaetud ja seeläbi tekitab teatud meeste vigastamine eriti suurt seakisa. Samas juba mitmendat hooaega järjest alustatakse hooaega eriti õhukese squadiga, kutsudes endale ise häda kaela. Vigastusi on kõigil, lihtsalt asi taandub selleni, kas asendajaid on või neid lihtsalt ei ole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustKui kogu meeskond on terve, siis hetkel on Premmis parimad algkoosseisud välja panna Arsenalil.
Kommentaar
-
Ei tasu unustada, et satsid on tiba erineva lähenemisega. Aga ütleme nii, et Arsenali on kergem tugevamaks muuta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAutode liisimine ja shit. Kas kõige mõttekam on seda taotleda pankade kaudu või on muid ja paremaid variante ka olemas?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKes tänapäeval küünlaid kasutab?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKes tänapäeval küünlaid kasutab?
Ma olen piisavalt kindel oma seksuaalsuses, et võin ka üksinda kodus olles panna küünla põlema. Elus tuli on ikka elus tuli. Paraku paneelikas teisel moel elusat tuld väga ei saa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar