Massaa˛ikupud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustOled proovinud? On head? Soovitad?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas ma ainuke, kellel windows 10 läks lolliks peale viimast suuremat uuendust? Midagi taolist, et peale unereziimi ei võta enam pilti ette ja üleüldiselt on uimasem.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustmis pubisid soovitada väliskülalistele? (Kalamaja mini-Berliinis?)
mida üldse soovitada turistidele Tallinnas? (vahetult enne aastavahetust) Lennusadam, patarei, vanalinn, Kadriorg + jaapani aed, Rottermani kvartal ...
Aga teistest kohtadest pakuks välja Teletorni ja kui mingist restorani peaks soovitama, siis ise viiks turistid Farmi näiteks. Väga hea ja mõnusa atmosfääriga koht. Sellel perioodil vb tuleks bronn teha. Aga selle peaks tegema ilmselt enamustesse parematesse restoranidesse Tallinnas. Vähemalt õhtusel ajal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustmis pubisid soovitada väliskülalistele? (Kalamaja mini-Berliinis?)★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKas Järvelal ka siin oma konto on? Leicester - Chelsea mängu vaadates tekkis kahtlane isu tema podcasti ennustuse üle ilkuda (et Chelsea võidab probleemideta 0-2)When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustOleks vaja paar spetsiifilist asja eesti keelde tõlkida. Äkki keegi oskab aidata.
Rocker cover gasket
Rear main seal gasket
sump pan gasket
Kuidas Eesti automehhaanik neid tihendeid kutsub?
Rocker cover gasket - klapikambrikaane tihend
Rear main seal gasket - (tagumine) väntvõlli simmerling
sump pan gasket - karteritihend
Päris kallis remont tulemasOnce a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar