Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustNoh, suht obvious oli mida nad seal maha üritasid teha, isegi ilma filmi nägemata, iziMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustKeegi võiks võhikule selgeks teha, mismoodi windows 10ga CD-le muusikat kirjutada? Googeldades leidsin, et winodws10 ei toetagi sedaInter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitust1941 oli vist ikka filmi nimi mida parodeeriti?
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustTra mingi typo pärast facepalmima, hea vendThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitusteeee.. film oli ikka 1944, mida parodeeriti. Staadium on jälle staadiumis.
j6u1uv4n4 ma lihtsalt polnud kindel miks facepalm su suunas oli ja pakkusin, et ehk sa eksisid aasta arvuga. Ma ei tea miks inimesed tänapäeval enam eksida ei tohi? Jube ühiskond meie ümber. Tulge ja parandage lihtsalt, milleks erutuda?Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Eksida ikka võib. Aga guugeldus 'eesti sõjafilm' nt võtab waaay vähem aega, kui see viimane post sul võttis. Ja olnukski paari sekundiga selge, et 1944 on see number, mida otsid.
Vaatamata teema pealkirjale võib ühe guugli alati igaks petteks ära teha, võibolla kaobki vajadus postitada.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustMu küsimärk lause lõpus tähendas seda, et ma polnud kindel! Mul pole õrna aimugi mis film see on, aga meenus miskipärast 1941. Kui mõningatel on pidevalt sitt olla ja boyfriend veab alt, siis pole vaja oma viha "normaalsete" inimeste peal välja elada!
j6u1uv4n4 ma lihtsalt polnud kindel miks facepalm su suunas oli ja pakkusin, et ehk sa eksisid aasta arvuga. Ma ei tea miks inimesed tänapäeval enam eksida ei tohi? Jube ühiskond meie ümber. Tulge ja parandage lihtsalt, milleks erutuda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustHollie-Dollie... boyfriend ilmus välja.
Kommentaar
-
Ja mis see joomine peaks andma? Raske on vahest inimesele appi tulla, kui mingi labasus keeratakse foorumis segaduseks? Hästi alustame uut aastat!!!! Proovige vahest ise ka veidi chillimad olla.
Poleks uskund, et jalgpallist kibestumiseni minnakse. Tundub, et psühholoogiliselt on miski arm kuskil olemas küll. Sulle ei tundu, et üks kõik mis ma ka ei kirjutaks = koheselt joobega, või mingi läbuga?
Võin siit foorumist iseseisvalt lahkuda, kui see teil olemise paremaks muudab. Näha on küll, et siin süüakse välja juba kõik kes ei tule fännama "teatud" klubi, või "seda" teist. Proovige siis kordki omavahel sõbralikumad olla ja aidake üksteist hädas.
Lootusetu seltskond.
Im done here. Pole miskit lisadaMessi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustJa mis see joomine peaks andma? Raske on vahest inimesele appi tulla, kui mingi labasus keeratakse foorumis segaduseks? Hästi alustame uut aastat!!!! Proovige vahest ise ka veidi chillimad olla.
Poleks uskund, et jalgpallist kibestumiseni minnakse. Tundub, et psühholoogiliselt on miski arm kuskil olemas küll. Sulle ei tundu, et üks kõik mis ma ka ei kirjutaks = koheselt joobega, või mingi läbuga?
Võin siit foorumist iseseisvalt lahkuda, kui see teil olemise paremaks muudab. Näha on küll, et siin süüakse välja juba kõik kes ei tule fännama "teatud" klubi, või "seda" teist. Proovige siis kordki omavahel sõbralikumad olla ja aidake üksteist hädas.
Lootusetu seltskond.
Im done here. Pole miskit lisada
Kommentaar
-
Nii, tundub, et uus aasta on hästi alanud. Kes järgmiseks?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar