Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustPaljud politseinikud teevadki tööväliselt nii, et vilgutavad kiirematele liiklejatele.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa olen alati mõelnud, et kui ma peaks kunagi load tegema, siis ma vilgutan niisama trollimise pärast. Ala, et tuleb mingi suurem ja ilusam auto või mingi ilge rakett, siis vilgutad ja muheled mõeldes, et kuidas vaene djüüd järgmised viis kilti pingsalt jälgib, et kus see kuradi ment on, rsk.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustma loodan et kohtud teel võimalikult paljude oma mõttekaaslastega
Kommentaar
-
Ma tean näiteks, et Egiptuses pannakse lausa kaugtuled põlema ja vilgutatakse nendega vaheldumisi, kui keegi vastu satub tulema. Muidu lastakse parkidega. Ka öösel."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKeegi teab kuskohas count elab? Saadaks talle kingituse
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustTalvised pinksimängimise võimalused Tallinnas? Soovitavalt sellised, kus saaks kõrvale ka õlut libistada. Kelmis on laud, kus veel?
Kommentaar
-
Algselt postitas Fouree Vaata postitustRed Emperoris
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustsai varaõhtul läbi käidud ja polnud. või seal mingid ruumid veel kuskil?
Kommentaar
-
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKas keegi teab, kus siin foorumis oli Martin Müürsepa reklaam, oli mingil pildil kelluga müüri juures. Vist ehitustööriista oma.308
Kommentaar
-
2013 kohalike valimiste Nõmme ringkonna (Valimisringkond nr 6) tulemuste graafika pildina?
Algselt postitas Felipe Vaata postitustKas keegi teab, kus siin foorumis oli Martin Müürsepa reklaam, oli mingil pildil kelluga müüri juures. Vist ehitustööriista oma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar