Algselt postitas Martin
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Kalp Vaata postitustMitte et mul korvpall kikki ajaks,aga miks see korvpalliliit teiste alaliitudega võrreldes mannetum on?
Jalka, koss, tennis ja mõned veel lähevad aga teise kategooriasse.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustÕnneks on teadja siin olemas. Nimekiri suurtest reformidest?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustOn küll ja kui sa viitsiks leiaks isegi selle üles. Mingi FB vestluste jms. põhjal ei tasu järeldusi teha. Alustaks kas või sellest, et võiksid korvpalli arengukava ja selle täitmisaruande läbi lugeda. Linki ei anna.
Ja nagu tavaks, siis kui küsitakse, et mis on tehtud, tuleb vastuseks, et uuri ise. Nojah, ju siis tuleb tõesti tikutulega otsida, sest suuresuulised nimekirjad kärbuvad rosinaks (kuigi väga toitvaks, kindlasti).When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kuidas on veel ikka teemas selline asjandus nagu manuaalkäigugakastiga sõiduauto? Eriti just siinpool maakera. Selline tunne nagu elaks kuskil M. Night Shyamalani "Küla" maailmas. Miks ei ole automaatkast domineeriv variant?FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKuidas on veel ikka teemas selline asjandus nagu manuaalkäigugakastiga sõiduauto? Eriti just siinpool maakera. Selline tunne nagu elaks kuskil M. Night Shyamalani "Küla" maailmas. Miks ei ole automaatkast domineeriv variant?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
See on üsna suur juutide vandenõu. Nimelt puudub USA-s, kus on automaat valdav, ühistransport ja seepärast on vaja automaatkäigukasti, et kõik countid ja neegrid saaksid endale juhiloa. Meil üritatakse countide ja neegrite juhiluba vältida ja seepärast
on ka manuaalkäigukast. Ehk siis vältimaks jobude sattumist teele, noh.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNagu poleks elus selliseid tühje dokumente varem lugenud. Täiendame, uurime, teeme, panustame ja ponnistame.
Ja nagu tavaks, siis kui küsitakse, et mis on tehtud, tuleb vastuseks, et uuri ise. Nojah, ju siis tuleb tõesti tikutulega otsida, sest suuresuulised nimekirjad kärbuvad rosinaks (kuigi väga toitvaks, kindlasti)."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKuidas on veel ikka teemas selline asjandus nagu manuaalkäigugakastiga sõiduauto? Eriti just siinpool maakera. Selline tunne nagu elaks kuskil M. Night Shyamalani "Küla" maailmas. Miks ei ole automaatkast domineeriv variant?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Manuaali eelis seisneb eelkõige selles, et ta on senimaani vastupidavam pisut ja ka odavam osta ja no ka mingil määral see käimatõmbamise teema.
Muid eeliseid eriti pole, kütusekulu suudab moodne automaat juba manuaalist väiksemana hoida, ma näiteks sõidan enamik sõite linnas ja ei kujuta ette, et peaks ummikus manuaaliga jebima endiselt.
Kommentaar
-
Eesti tingimustes pole peale Tallinna liikluse väga palju selliseid kohti kus käigukangi peab pooleks nühkima, aga isegi sellest olenemata, miks ma peaks keegi vabatahtlikult eelistama seda varianti, kui on võimalik kasutada automaati ja rahulikult sõitmist nautida? Remondi jutt ka väga ei päde kuna küsimus käis just uute autode kohta ja ma ei tea kedagi kes teaks kedagi kes ostab uue auto selle jaoks et seda kuskile remontima minna ja kui peakski midagi juhtuma on garantii peal, niiet vahet pole kas sul läheb katki manuaal või automaat. Lisaks ei tea kedagi kes ostaks uue auto et seda lasta kellelgi käima tõmmata. Kütusekulu oli jah kunagi suurem, kuid ka see müüt on murtud ja kütusekulu suudetakse hoida samas kandis kui manuaalil. Ei jäägi nagu midagi muud alles peale mugavuse ja automaat ongi puhas mugavus.
Kümme aastat sõitsin manuaaliga ja nüüd kaks aastat automaadiga sõites ei saa aru mis mul viga oli. Aga nagu näha siis meil on palju manuaali fänne ikka olemas ja sellest ka nii suur turg.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar