Algselt postitas Emv
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
4k contenti pole praktiliselt saadaval ning ei tule ka lähemal ajal. See on lihtsalt uus müügiartikkel SmartTV ja 3D asemel, et tekitada mitteteadjas kliendis "wow" faktorit (kuna tema ju ei tea et sellist contenti ei ole pmst saadaval). Lisaks veel siis see jutt, et 4k'l ja 4k'l on vahe: Kas seda saab ainult HDMI pealt mängida või (ka) USB pealt. Osadel telekatel on veel selline asi, et ainult 1 HDMI toetab 4k'd. Mis frame rate sellel 4k'l on 24, 60?. Küsimusi palju, aga jah nagu välja toodud siis reaalset kasu sul kodus sellest ei ole.
Android ei ole must have. Puhas subjektiivne teema mis sinule meeldib, tasub telekaid enne näppimas käia lihtsalt.
Androidiga on lihtsalt ühilduvus sinu androidi moblaga kergem, vist peaks olema ka võimalik chrome'st otse telekasse androidTVsse streamida. Aga noh, "kaabel taha meetod" on alati kõige töökindlam lahendus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustKelly Sildaru võitiski X-Gamesi ära! Ülikõva saa vutus aga millest ma aru ei saa on see, et alles eile või üleeile oli jutt, et tal pole oma vähese kehakaalu tõttu sellel trassil lootustki, vahepeal räägiti, et hea kui startigi läheb? Oskab keegi selle ala asjatundja seda seletada?
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitust4k contenti pole praktiliselt saadaval ning ei tule ka lähemal ajal. See on lihtsalt uus müügiartikkel SmartTV ja 3D asemel, et tekitada mitteteadjas kliendis "wow" faktorit (kuna tema ju ei tea et sellist contenti ei ole pmst saadaval). Lisaks veel siis see jutt, et 4k'l ja 4k'l on vahe: Kas seda saab ainult HDMI pealt mängida või (ka) USB pealt. Osadel telekatel on veel selline asi, et ainult 1 HDMI toetab 4k'd. Mis frame rate sellel 4k'l on 24, 60?. Küsimusi palju, aga jah nagu välja toodud siis reaalset kasu sul kodus sellest ei ole.
Android ei ole must have. Puhas subjektiivne teema mis sinule meeldib, tasub telekaid enne näppimas käia lihtsalt.
Androidiga on lihtsalt ühilduvus sinu androidi moblaga kergem, vist peaks olema ka võimalik chrome'st otse telekasse androidTVsse streamida. Aga noh, "kaabel taha meetod" on alati kõige töökindlam lahendus.
Üldiselt ei maksa kõige odavamaid mudeleid taga ajada. Pigem jätta 4k praegu välja ja võtta selle arvelt muus osas parem televiisor. Kas nimetatud hinnaga pole mitte ka ekraani mõõt nii väike, et kogu 4k mõte kaob ära?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Tarbija tajub uusi ja kõrgemaid hindu ilmselt alles uue nädala teisel poolel, sest nädala esimestel päevadel realiseerivad kütusefirmad veel vana, madalama hinnaga kütust
Kas see tähendab, et saab esimesel veebruaril tankida veel hea hinnaga kütust? Või kui ikkagi tõusevad kohe esimesest, siis kas kohe peale südaööd või siiski vähe hiljem?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitust4K-d 3Dga nüüd küll võrrelda ei maksa. 4k on ühel päeval ikkagi "must have", 3D oli aga jah sel kujul nagu pakuti pigem ajutine reklaamfunktsionaalsus. Enda teleri puhul olen 3D-d lihtsalt katsetanud, mingit praktilist mõtet pole ma sellel leidnud.
Üldiselt ei maksa kõige odavamaid mudeleid taga ajada. Pigem jätta 4k praegu välja ja võtta selle arvelt muus osas parem televiisor. Kas nimetatud hinnaga pole mitte ka ekraani mõõt nii väike, et kogu 4k mõte kaob ära?
Contenti osas siis praegu ei ole paljudel telekanalitel isegi FullHD content olemas/tulemas. Millal see 4k'le üleminek veel tuleb, et sul temast reaalselt igapäeva elus kasu oleks. 5-10 aasta pärast heal juhul (ja seda päris tõsiselt rääkides). Jah sa saad 4k bluraysid passida (ja ka neid ei ole hetkel just väga palju liikvel) aga kui tihti sa seda reaalselt ikka teed (v.a. Koopia kes vist tõepoolest päevad läbi ainult filme vaadata saabki). All in all - pointless praegu seda 4k'd taga ajada.
Kommentaar
-
Peangi silmas 5+ aastat. Ehk praegu on see mõttetu ja mõttetu on ta väikese ekraani puhul. Kuid 3Dga ma teda samasse patta siiski ei paneks, vastupidiselt 3Dle on tegemist siiski tehnoloogia edasi arendamise, mitte uue võimalusega, mis ei pruugi kasutust leida. Ehk nagu ma ütlesin - tegemist ei ole mõttetusega nagu 3d aga praegu ei maksa selle eest lisaraha välja käia kui nii madal hinnapiir ees.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustLisaks pole praegu kodudes ühendusi mis suudaks 4k pilti pakkuda ja julgeks ennustada, et lähema 10 aasta jooksul ei tule ka. Massitarbesse siis, friike leiab alati.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Kui ma olen enda gmail kontolt paar kirja täielikult kustutanud, kas mul on võimalus neid kuidagi tagasi saada?
e: sain
e2: Või siiski ei saanud. Kirjutasin neile pika kirja ja tuli automaatne vastus "blablabla...ei...blablabla".
Kirjutades teise kirja, et proovige mind ikka mõista ja aidake hädast välja, tuli sama vastus paari sekundi jooksul tagasi. Support my ass.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Üheks võimaluseks on ehk teise osapoole käest küsida, et saadaks kirjavestluse uuesti. Või kui automaatset synci pole, siis äkki telefonis, tahvlis vms on veel kustutamata.
-e-: Õhtulehe sporditoimetus, mis toimub?
Argentiinlanna Zaira Nara pole spordimaailmale võõras nimi - 2011. aastani oli ta Uruguay jalgpalluri Diego Forlani kihlatu, kuid õige pea leidis tee Argentiina tennisisti Juan Monaco voodisse. Pole ka ime miks, sest modelli ja saatejuhina töötav Nara on kuum-kuum-kuum! Praegu ootab Nara hoopis safarimehelt Jakob Von Plessenilt last, kuid see pole neiut takistanud oma Instagrami jätkuvalt seksikaid pilte üles toppimast.
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustKas kellegil on olnud sellist probleemi, et auto uks ei avane seest poolt aga väljast avaneb? Ise muud ei oska arvata kui ehk on tross seal ukse sees katki läinud vms. Või kas võib tegemist olla ka mingi lihtsama jamaga?Newton Heath 1878
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar