Algselt postitas Jeti88
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Opadii. Teema oli teisele lehele vajunud, seega tõstatame.
Mureks Spotify. Olen nimelt premium kasutaja ja raali peal töötab laitmatult. Probleem aga telefoni peal. Alles on ainult playlistid, mis ma olen kunagi reisimise tarbeks offline'i salvestanud. Kui valida "Songs" või "Albums", siis on kõi kadunud - ütleb vaid, et "Your favourite songs/albums will appear here" ja kogu moos.
Artistide nimistus on röögatud 3(!) bändi alles jäänud ei tea kui mitmesajast. Kellelgi veel säänne mure olnud? Ettepanekuid?
Kommentaar
-
Kas tänane Flora vs Kalju mäng toimub õues või sees?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkas delfi rahva hääl vms muud rubriigid mis sisaldavad väidetavalt rahva poolt saadetud artikleid, on for real toimetusse saabunud lood, või on kusagil kontori kaugemas otsas paar töötajat kes neid valmis vorbivad, et midagi oleks üles laadida?
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustTänud, teen sellest omad järeldused nendepoolsete filtrite kohta. Nii muuseas, siis isegi mäletan toda ahastuses pereema teksti ning wtf moment oli olemas. Propsi!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee oli tõeline veebihitt. Facebook ahhetas, ökoemmesid sõimati ja mina irvitasin.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustNing mis oli eesmärgiks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee oli tõeline veebihitt. Facebook ahhetas, ökoemmesid sõimati ja mina irvitasin.
Sa muidu saad uurida ka, et palju sellel uudisel näiteks kokku klikke oli? Või on mingit statistikat, et mis keskmiselt klikkijate vs kommenteerijate suhe võib olla tavaliselt? 348 kommentaari juures peaks klikkide arv päris rets olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustVale asja eest said Bonnieri omal ajal. See krabipulkade lugu on päris lege. 348 faking kommentaari sellisel uudisel!? Googeldasin Delfi enimloetud artiklite kohta läbi aegade. Seisuga 2014 november oli selline statistika välja toodud. Krabipulkade artiklil oli rohkem kommentaare, kui uudisel, et lennuk Ülemiste järve jääle maandus (318) näiteks.
Sa muidu saad uurida ka, et palju sellel uudisel näiteks kokku klikke oli? Või on mingit statistikat, et mis keskmiselt klikkijate vs kommenteerijate suhe võib olla tavaliselt? 348 kommentaari juures peaks klikkide arv päris rets olema.
* andmed pole avalikud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar