Vahel on juba olukord sama kui oled uue paki avanud. Algul jookseb mingi löga välja siis tuleb hapukoor järgi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKust see Eediku uus pastel karilaid välja ilmus? Mudaravilamehed lasid lolli suurde linna?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustKus on siin maal lahedat päikseprilli valikut? Mitte need aviaatorite ständid igas rimis ja kaubamajas bitte.
Mingi võõras asi hakkas päeval silma kissitama.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustkas keegi on kunagi purjuspäi helkurita tänaval liikumise eest reaalselt trahvi (või siis hoiatuse) saanud?
mulle endale tundub see rohkem sellise meetmena, et kui mõni oss päris ära tõuseb, siis on hea kuskilt varuparagrahv võtta. mahasülitamise eest võib vist ka soovi korral väänata.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustParem hilja kui mitte kunagi. a vastust ikka ei oleSeisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustSain 180 eeku helkuri puudumise eest (miinimum) ja tasuta sõidu koju.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustKas keegi teab, kust võiks saada katamaraan Nordea ümbermaailmasõidu reisijate nimekirja? Ei suuda välja guugeldada ise.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas chac Vaata postitustkas ma olen ainuke imelik keda tõepoolest ei huvita mis arvab mingisugune tankler mingisugusest taylorswiftist või kas ta üldse midagi arvab?
Et noh, arvad arvaja arvajast midagi arvamise pärastolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
olen umbes kümmet erinevat eelmaitsestatud ja valmis tehtud lihakäntsakat (noh sellist, millele teed kahvliga augud sisse ja paned tunniks ahju) ning iga jumala kord olen visanud prügikasti. NO tõesti, kuidas on võimalik, et sellist jama toodetakse?
Ja iga jumala kord luban, et never again, kuni järgmise korrani, mil näen uut toodet, mis vähemalt väljanägemiselt nagu lubaks.
Täna siis mingi Maks ja Mooritsa kooreklops.
Tahan oma 6 eurot tagasi.
Rumala küsimuse unustasin esitada - kas on üldse mingit sellist sarnast toodet, mis oleks enam-vähemgi maitsev?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar