aitäh info eest
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
http://sport.postimees.ee/3631983/ku...alevite-duelli
Asjaga olevat seotud osaliselt samad inimesed, kes olid segatud ka jalgpallipettuste korraldamisse. Korvpallurid olevat kuritegelikele panustajatele kerge saak, sest jalgpallist tuntud panustamiste kontrollmehhanismi, kus kahtlaste panustega mäng läheb nii-öelda punaseks, korvpallis pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMa olen ainus kellel Telia hetkel telekast pilti ei näita?
Tra see Telia ajab sitaks närvi juba.
Koduleht neil ka ei tööta. Sõimata tahaks neid.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMa olen ainus kellel Telia hetkel telekast pilti ei näita?
Tra see Telia ajab sitaks närvi juba.
Koduleht neil ka ei tööta. Sõimata tahaks neid.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustArtiklis on ju välja toodud, et väidetavalt mingid tegelased olevat märku andnud, kas kaotada enam kui 15 sangaga või vähem. Seefga pole talle saladus, et ei veeta kihla ainult võidu või kaotuse peale.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustPeep muidugi ilmselt ei teaAlgselt postitas elx Vaata postitustMa ei ostnud artiklit ehk piirdusin esimese lõiguga.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kas India laevakaitsemeeste lähedaste toetamine "piraadi" krõpsude läbi ongi pun intended?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKas India laevakaitsemeeste lähedaste toetamine "piraadi" krõpsude läbi ongi pun intended?
Ühesõnaga, et nad tahavad ilmselt teha head asja, aga välja kukub pidevalt kuidagi imelikult.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar