EgoTripi põhiprobleem on selles, et ta on tatarlane.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustEgoTripi põhiprobleem on selles, et ta on tatarlane.
Naine mul sakslanna, laps sündis Norras ja elama asume Austraaliasse.
Bez problem.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMultikulti. Ema ema tatarlanna, isa venelane. Isa ema soomlanna, isa eestlane.
Naine mul sakslanna, laps sündis Norras ja elama asume Austraaliasse.
Bez problem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustHelme võiks nüüd öelda, mis su põhiprobleem on, mina jään juba etteantud definitsiooni alusel määramisega hätta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuskohas täpsemalt praegusel Balti jaama turul toitu müüakse?★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa mõtlen normaalset toitu.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustSee video "Tavaline päev lasnamäel". https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Z9Ij0kB4
Oskab keegi öelda, mis asumis see oli? Või tunneb keegi maja järgi ära.ROHE-VALGE SURMANI
Kommentaar
-
Tahaks sünnipäevaks pisikest cateringi, kokku vast kuskil 20 inimest ja oleks igast snäkkide ja peamiselt näpuga söödavate toitute valik (a'la lihalōigud, tikuvōuleivad, korvikesed jms kombinatsioonid). Et mingit seapraadi poleks vaja. Kust vōiks Tallinnas tellida?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar