320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustHuvipärast? Pullipärast. Tahtsin oma elukaaslaselt Like saada. (Oh see juba kõlas vähe valesti...)Algselt postitas elx Vaata postitustjup, kõlas.
Aga ära põe, siin palju tolerantseid inimesi. Ei mõisteta Sind hukka.
Kommentaar
-
Küsimus oleks selline - kust otsida ja osta Tallinnas mõistliku hinnaga meestekingi, mida kannataks ülikonnaga kanda ?
Ja mida üldse nende valikul silmas pidada ? Nii palju olen juba lugenud / teada saanud, et niiöelda igapäeva kasutuses peaks olema vähemalt kaks paari kingi, et nahk "puhata" saaks. What else ?
Seda olen empiirika põhjal täheldanud, et igapäevaselt kandes sellised pidulikumad kingad annavad kiiremini saba. Aga samas kus on kompromiss soliidsuse ja vastupidavuse vahel ? kas see üldse eksisteerib või binaarne ?
Ühesõnaga - andke nõu, jagage kogemusi. Ja poode, kust mõistliku hinnaga võiks midagi leida (absull ei huvita, kas on kõige värskemast kollektsioonist või mitte).
Kommentaar
-
Tegelikult marsi sisse suvalisse kaubanduskeskusesse ja vaata sealolevat kingavalikut. Igalpool sama ja üsna tagasihoidlik valik.
Kinga puhul on esmatähtis, et oleks mugav, kõik muu tuleb järgi. Kuluvad nii 60 eurosed kingad kui 150 eurosed kingad kõik samamoodi. Vähemalt minul.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustTegelikult marsi sisse suvalisse kaubanduskeskusesse ja vaata sealolevat kingavalikut. Igalpool sama ja üsna tagasihoidlik valik.
Kinga puhul on esmatähtis, et oleks mugav, kõik muu tuleb järgi. Kuluvad nii 60 eurosed kingad kui 150 eurosed kingad kõik samamoodi. Vähemalt minul.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustTegelikult marsi sisse suvalisse kaubanduskeskusesse ja vaata sealolevat kingavalikut. Igalpool sama ja üsna tagasihoidlik valik.
Aga miks poodide kohta küsisin -> ma lihtsalt eeldaks, et kui on igalpool ühesugune valik, siis kui on kaks poodi -
1) ABC King Kristiines ( rendib pinda väga prime asukohas, teeb reklaami, teeb vähemalt nägu, et vahetab kollektsioone ja omab praegu mingit eriti värsket valikut )
2) Kingapood Randomname ( rendib pinda kusagil Õika ringi ääres, suuri reklaame pole, info liigub pigem juhuslikult, müüb neid kingi mis müüb, mingit kollektsiooni huinjaad ei aja ) -
Siis teise overheads väiksem ja võiks saada sama sorti kingad mis esimeses maksaks 80€ näiteks 50€'ga. Lihtsalt nii näite mõttes. Ja mingeid teksasid ja asju ostan just sellises variandis (mingi Mustangi Outlet pood Õika ringi ääres).
Kommentaar
-
Kingade puhul tasub muidugi marki vaadata kui kvaliteeti otsid. Mina olen näiteks aastatega avastanud, et Ecco toodang pole alt vedanud. Aga peab omajagu maksma - nii firma enda poes kui teistes.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKingade puhul tasub muidugi marki vaadata kui kvaliteeti otsid. Mina olen näiteks aastatega avastanud, et Ecco toodang pole alt vedanud. Aga peab omajagu maksma - nii firma enda poes kui teistes.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustValik ilmselt tagasihoidlik jah. Vähemalt jalanumbriga mul suurt probleemi pole. Kui siis liistu laiusega.
Aga miks poodide kohta küsisin -> ma lihtsalt eeldaks, et kui on igalpool ühesugune valik, siis kui on kaks poodi -
1) ABC King Kristiines ( rendib pinda väga prime asukohas, teeb reklaami, teeb vähemalt nägu, et vahetab kollektsioone ja omab praegu mingit eriti värsket valikut )
2) Kingapood Randomname ( rendib pinda kusagil Õika ringi ääres, suuri reklaame pole, info liigub pigem juhuslikult, müüb neid kingi mis müüb, mingit kollektsiooni huinjaad ei aja ) -
Siis teise overheads väiksem ja võiks saada sama sorti kingad mis esimeses maksaks 80€ näiteks 50€'ga. Lihtsalt nii näite mõttes. Ja mingeid teksasid ja asju ostan just sellises variandis (mingi Mustangi Outlet pood Õika ringi ääres).
Aga see valik mis on abckingades ja misneedkõikpoed on, see katub 75% ulatuses. Sellest minu jutt.
Kui leiad mingi väga põneva koha ja tulemus hea, siis anna teada.
PS! Meenus, et kunagi tööl naistele soovitati, et Punane 52 on mingi kaubakeskus kus on üks kingapood. Ma ei tea kas Sa Lasnamäel liigud ringi ja ma ei tea kas seal meestele ka midagi pakutakse, aga kui satud võid uurida.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEriti hulluks läheb asi kui jalanumber on suur nagu minul. Siis valikut tegelikult pole - kui midagigi leiad, võtad ära.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar