Algselt postitas zelee
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSee on natuke selline protest, et poes peab piima järgi minemiseks kõige kaugemale minema.
Tahaks ülekandeid, paremaid uudiseid, ägedamaid asju, kuid kuna digiosa eest maksmine veel väga tavaline pole, ongi see kahjuks see mudel. Blokkimisel hakkavad need esimesed pooled, kui digitellimus peale ei tule, kaduma, sest tehakse valikuid ja raha ei taha keegi põletada.
Muidugi, kindlasti tekivad alternatiivsed lahendused ja vast juba lähiajalgi, kuid mingi raha peab nendeski liikuma - kas siis tellimus või reklaam. Väga muid variante pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustvõib ka lihtsalt minna adblock.ee ja 2 hiireklikiga kaovad maagiliselt kõik reklaamid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustTahaks ülekandeid, paremaid uudiseid, ägedamaid asju, kuid kuna digiosa eest maksmine veel väga tavaline pole, ongi see kahjuks see mudel. Blokkimisel hakkavad need esimesed pooled, kui digitellimus peale ei tule, kaduma, sest tehakse valikuid ja raha ei taha keegi põletada.
Muidugi, kindlasti tekivad alternatiivsed lahendused ja vast juba lähiajalgi, kuid mingi raha peab nendeski liikuma - kas siis tellimus või reklaam. Väga muid variante pole.
Lihtsalt kui televisioonis ja raadios on pandud piir ette, et täistunnis kolmveerand tundi reklaami ikka ei lasta, siis veebis on küll tunne, et iga võimalik ja võimatu auk topitakse hetkel reklaami täis, sest raha ju tuleb sisse ja taipohh, kas inimesel on mugav portaali lugeda või mitte ja taipohh, kas inimesed ühel hetkel hakkavad adblocki kasutama või mitte. Portaalide mobiisetest lehtedest ei hakka rääkimagi (postimehe puhul kõigepealt täisekraan, siis iga uudise vahel reklaamikast ja lisaks iga kolmas-neljas uudis nö sisuturundus).
Kui mul ikka on adblockita tunne, et reklaamiraha on kordades ja kordades ja kordades tähtsam kui kasutajamugavus, siis ei hakka ka süda verd tilkuma adblocki peale pannes.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMuidu jutt õige, aga selleks võiks veebilehed ise natuke mõistlikumad olla. See nagu päris okei ju pole, et ma näen delfit avades nelja suurt reklaami ja mitte ühtegi uudise pealkirja?
või siis õhtulehel suht sama keiss
või siis postimees
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustNo ma ei tea, hetkel siiski delfi.ee ja postimees.ee reklaamikäibed kasvavad sirgjooneliselt igal aastal ja väga kiires tempos ehk mul on küll tunne, et reklaamiandjad maksavad ülekanded, paremad uudised ja ägedamad asjad hetkel kinni (Võin küll eksida).
Lihtsalt kui televisioonis ja raadios on pandud piir ette, et täistunnis kolmveerand tundi reklaami ikka ei lasta, siis veebis on küll tunne, et iga võimalik ja võimatu auk topitakse hetkel reklaami täis, sest raha ju tuleb sisse ja taipohh, kas inimesel on mugav portaali lugeda või mitte ja taipohh, kas inimesed ühel hetkel hakkavad adblocki kasutama või mitte. Portaalide mobiisetest lehtedest ei hakka rääkimagi (postimehe puhul kõigepealt täisekraan, siis iga uudise vahel reklaamikast ja lisaks iga kolmas-neljas uudis nö sisuturundus).
Kui mul ikka on adblockita tunne, et reklaamiraha on kordades ja kordades ja kordades tähtsam kui kasutajamugavus, siis ei hakka ka süda verd tilkuma adblocki peale pannes.
Kommentaar
-
Reklaamidest üldjoontes niipalju, et see on kergelt selline surnud ring. Eesti on oma olemuselt netiturunduses ikka aastate kaugusel Lääne-Euroopast ja praegu on jõutud faasi, kus kõige olulisem on genereerida mingisugune action selle reklaamiga. Ehk siis suured portaalid raporteerivad eelkõige siis näitamisi ja klikke. Ja no millega sa veel seda numbrit suurendad kui mitte reklaami näkku peksmisega. No ja see toob omakorda adblockide tõusu, see omakorda ettevõtete nurina, et reklaam ei toimi jne jne, siis tehakse veel agressiivsem reklaam jne.
Tegelikult oleks juba ammu aeg olla kellegil innovatiivne ja tegelikult ka mõne uuendusega lagedale tulla. Näiteks leedukate 15min.lt pakub sellist teenust http://www.15min.lt/profilis/paslaugos
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKas su enda tööandja ka nõustub sinu sellise arvamusega :P
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKas su enda tööandja ka nõustub sinu sellise arvamusega :P
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMuidugi saan ise ka rahaliselt sisse, kui adblocki kasutajaid juurde tuleb. Aga ilmne on see, et turul näitavad teed suurima külastatavusega portaalid (delfi + postimees) ja kui nad muudavad enda veebisaidid selliseks, et neid on adblockita võimatu külastada, siis on ka ilmselge, et pidevalt tuleb adblocki kasutajaid ka juurde. Sisuliselt saetakse (minu meelest) lühiajalise kasu nimel nii enda kui teiste veebisaitide oska, millel istutakse. Aga taaskord. Võin ka vabalt eksida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMina olen eikaga nõus. Minu tööandja ei nõustu sellise arvamusega. Ohmygod!
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustTellin EE paberlehte kui EPL-i digilehte, nii et südamerahuga blokeerin kõik reklaamid ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustKa mul on EPL ja EE digitellitud, samuti nagu PM ja ÕL. Süda üldse ei valuta, Martin, su palga pärast. Anna andeks.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustSee on natuke selline protest, et poes peab piima järgi minemiseks kõige kaugemale minema.
Tahaks ülekandeid, paremaid uudiseid, ägedamaid asju, kuid kuna digiosa eest maksmine veel väga tavaline pole, ongi see kahjuks see mudel. Blokkimisel hakkavad need esimesed pooled, kui digitellimus peale ei tule, kaduma, sest tehakse valikuid ja raha ei taha keegi põletada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar