Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olen juba poolteist kuud reisinud ilma kindlustuseta. Umbes nädala aja pärast peaks kodumaale tagasi ka jõudma, aga viimased päevad on üks hammas valutama hakkanud. Ehk kannatab kodumaani välja, aga ei ole kindel, vb vaja tohtrikabinetti väisata.
--> kui ma nüüd täna endale kindlustuse nädalaks ajaks teen, ning on vaja selle aja sees arsti poole pöörduda, kas siis see kompenseeritakse? kas nad võivad tahta mingeid lennukipileteid vms asju tõestuseks või mingit muud huinjaad?
Kas ma olen ainus, kellel Postimees läägib juba viimased paar päeva?
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Jah. Mingi adblocki teema? Pildi blokib ära, kuid hįält mitte ning ei saa kinni panna? Käisin üle pika aja täna delfis, kuid tagasi ei lähe vist krt ei näinud, et teil videoga. Mul ainult heli
Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Jah. Mingi adblocki teema? Pildi blokib ära, kuid hįält mitte ning ei saa kinni panna? Käisin üle pika aja täna delfis, kuid tagasi ei lähe vist krt ei näinud, et teil videoga. Mul ainult heli
ma tegelikult ei tea, kas oli video. heli läks käima, aga ei hakanud otsima, kust see tuli..
Kommentaar