Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas aandres Vaata postitustÜks tallinnas restorani pidav hiina kokk rääkis, et inimesed, kes neile inglise keelt õpetavad, annavad neile ka asjakohased nimed.
Tegu on muideks naisterahvaga.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKas ennustaja Vanga nägi ette Brexitit?Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustkõike näeb, brexit, liverpool 2005, 9/11 jneInvest In Africa
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustLihtsa tarbija seisukohast, kes pole ei raketi-, majandus- ega raketimajandusteadlane: ma mõistan suurepäraselt, et portaalide ülalhoidmiseks, sisutootmiseks, arenduseks on vaja raha ja selge on see, et "maksad tarbitu eest" on lühinägelik vaade ses asjas. Ma tulistan praegu puusalt, aga miskipärast olen üsna kindel, et see "pay per read" ehk a la 20 sendi eest artikli ostmine, mis mingil hetkel vist pea kõigist portaalidest läbi käis, ei toimi absoluutselt. Ma ise tõrkusin seda kasutamast ja ma ei tea ausalt öeldes ühtki inimest, kes seda järjepidevalt teinud oleks.
Mulle lugejana VÄGA sobib see, et ma saan a la kuue rubla eest kuus kahe ajalehe ja nende liitportaali sisule ligipääsu. Mul on PM+Sakala ja EPL/EE/Delfi ja ÕL kuupiletid otsekorraldusega, sest mulle üldse ei meeldi see lokkav mõtteviis "Nahhui, raha eest küll ei loe seda pikka artiklit, kopeerige keegi siia."
Ja mõte, et maksnud kliendi keskkonnast koristatakse reklaami oluliselt-oluliselt vähemaks, nagu Martin siin välja käis, meeldib mulle kah väga. Oleks vist isegi nõus siis AdBlocki maha koristama..Alates 25. juulist on võimalik lugeda mobiiltelefonist Delfi uudistekeskkonda reklaamivabana, tellides 1.99 euro eest kuus reklaamivaba Delfi paketi.
Tahad reklaamist pääseda, maksa!
Kommentaar
-
Algselt postitas risto Vaata postitusthttp://arileht.delfi.ee/news/uudised...na?id=75150553
Tahad reklaamist pääseda, maksa!
Kommentaar
-
reeglina ikka nii kaua, kui lepingus on kirjas, mis kuupäeval üleandmisakt koostatakse ja vara üle antakse. kui seda tehtud pole, siis peaks ta lahkuma pmst sama hetk, kui müügitehing jõustub. kuidas toimub reaalselt väljatõstmine, nii et see jääks seaduse piiridesse on juba teadupoolest pikem ja keerulisem lugu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar