320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Yes, yes! Come to the dark side!
    roma fännid on lahedamad. Sõbrale otsin süntariks tegelt. Praegu parim pakkumine maamesilasel, kuid kas tõesti ple kuskil seda lege must-valget tallinnas müügil?

Kommentaar

Algselt postitas kampsun Vaata postitust
      Välilasketiire Eestis?
      Miks mitte Männiku?uus ja hea välilasketiir on Valgamaal,Tõllistes...samuti Kunda lähedal Lammasmäe turismitalus...

Kommentaar

Algselt postitas Kalp Vaata postitust
        Miks mitte Männiku?uus ja hea välilasketiir on Valgamaal,Tõllistes...samuti Kunda lähedal Lammasmäe turismitalus...
        Valgamaa vist Kaitseliidule orienteeritud. Eraisikud üldse saaksid? Männiku ning Lammasmäe on jahilaskmisele orienteeritud. Vaja militaarlaskmist. Liikuvate sihtmärkidega väljas, kahe relva vahel vahetamist, 200m snaipersihtmärgid. Selliseid asju vist ei ole Eestis...

Kommentaar

Valgamaa vist Kaitseliidule orienteeritud. Eraisikud üldse saaksid? Männiku ning Lammasmäe on jahilaskmisele orienteeritud. Vaja militaarlaskmist. Liikuvate sihtmärkidega väljas, kahe relva vahel vahetamist, 200m snaipersihtmärgid. Selliseid asju vist ei ole Eestis...
          Türgis juba prooviti, ei ole vast mõtet.
          tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

See siis Kaitsejõududele kuuluv Piirsalu lasketiir.

Kommentaar

Kas kellelgi on isiklikku kogemust sellise tootja nagu Schaub Lorenz külmkapiga? Või siis ka mõne muu selle firma kodumasinaga. Seda kõike ma tean, et "osta Electrolux, muu on sitt", aga kuna ilmutati huvi just ühe konkreetse toote vastu, siis tahaks teada, kas tegemist on juba eos konkreetse rämpsuga, mis tuleb kiirelt maha laita, või äkki isegi kannataks osta.
              armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

miks Chromecasti jaoks on eraldi wifi jubinat vaja, aga Windows 10 Edge laseb ka niisama üle traadi koduvõrgus telerisse castida? ka Youtube cast töötab tavalise ethernetiga, isegi Chrome'is, aga teiste videode puhul Chrome ülekandeks seadet ei tuvasta. keegi oskab lihtsalt selgitada, mis värk on sellega?

Kommentaar

Algselt postitas Stok
                  Sportland football'is ei ole?
                  tänks mees, sain kätte sealt!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                    Kas kellelgi on isiklikku kogemust sellise tootja nagu Schaub Lorenz külmkapiga? Või siis ka mõne muu selle firma kodumasinaga. Seda kõike ma tean, et "osta Electrolux, muu on sitt", aga kuna ilmutati huvi just ühe konkreetse toote vastu, siis tahaks teada, kas tegemist on juba eos konkreetse rämpsuga, mis tuleb kiirelt maha laita, või äkki isegi kannataks osta.
                    Ülikooli ajal sai ühetoalisse üürikasse soetatud väiksem Schaub Lorenzi külmkapp, mis ostu ajal oli juba 2a kasutatud. Ei ütle küll ühtegi halba sõna - kasutasin ise umbes 2,5 aastat ja pärandasin edasi nooremale kamraadile. Pole küll lähiajal uurinud, aga minu teada kestab siiani, ehk ca 8 aastat on kestnud. Tõsi, ühel hetkel pidin hankima uue sügavkülmiku ukse, sest vana ei püsinud enam kinni (sai lihtsalt peo käigus kinnitus ära lõhutud), mis kerge ohumärk võib olla, sest ülemäära tugevat jõudu seal ei kasutatud. Lisaks oli selle külmkapi varuosade leimine ka paras peavalu, sest ükski suurem elektroonikapood selle firmaga ei tegele. Lõpuks siiski leidsin isegi Tartust ettevõtte, kes mulle kenasti selle ukse tellis ja kõik timm. Ühesõnaga kui heaperemehelikult kasutada, siis soovitan!

Kommentaar

Algselt postitas El President Vaata postitust
                      miks Chromecasti jaoks on eraldi wifi jubinat vaja, aga Windows 10 Edge laseb ka niisama üle traadi koduvõrgus telerisse castida? ka Youtube cast töötab tavalise ethernetiga, isegi Chrome'is, aga teiste videode puhul Chrome ülekandeks seadet ei tuvasta. keegi oskab lihtsalt selgitada, mis värk on sellega?
                      Kui sa kusid et miks on Chromecast eraldi seade kui Edge teeb sama asja siis vastus on, et Chromecast on 3 aastat vana tehnoloogia mis ei nõua, et su telekas oleks võrgus. Tähendab et se töötab ka vanemate telerite puhul. Edge kasutab Miracast tehnoloogiat ja nõuab et sul oleks võrgus olev "nutiseade" (TV, Monitor ...), ehk siis tegemist on kahe erineva lahendusega.

Kui sa kusid miks osad teenused ei võimalda otse telerisse striimida siis vastus on et osadel programmidel ja / või laiendustel puudub vastav funktsioon ehk siis kaks erinevat programmi ei oska omavahel suhelda.

Kommentaar

Miks kõigil iphone omanikel üks ja SEEsama telefonihelin on?
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                          Kust sa muidu tead, et tal iPhone on?
                          Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

1. Sest see on SEE helin
                            2. Enamjaolt ma ikka näen ka, kellel phone pihus heliseb.
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

1. Sest see on SEE helin
                              2. Enamjaolt ma ikka näen ka, kellel phone pihus heliseb.
                              Mina ei saa üldse aru, miks inimestel telefonidel helin on.

Kommentaar

Minu sonyl on defaulti peal muidu. Ma usun, et paljud ei viitsi vahetada lihtsalt
                                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Working...
                                X