Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas kampsun Vaata postitustVälilasketiire Eestis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kalp Vaata postitustMiks mitte Männiku?uus ja hea välilasketiir on Valgamaal,Tõllistes...samuti Kunda lähedal Lammasmäe turismitalus...
Kommentaar
-
Algselt postitas kampsun Vaata postitustValgamaa vist Kaitseliidule orienteeritud. Eraisikud üldse saaksid? Männiku ning Lammasmäe on jahilaskmisele orienteeritud. Vaja militaarlaskmist. Liikuvate sihtmärkidega väljas, kahe relva vahel vahetamist, 200m snaipersihtmärgid. Selliseid asju vist ei ole Eestis...tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas kampsun Vaata postitustValgamaa vist Kaitseliidule orienteeritud. Eraisikud üldse saaksid? Männiku ning Lammasmäe on jahilaskmisele orienteeritud. Vaja militaarlaskmist. Liikuvate sihtmärkidega väljas, kahe relva vahel vahetamist, 200m snaipersihtmärgid. Selliseid asju vist ei ole Eestis...
See siis Kaitsejõududele kuuluv Piirsalu lasketiir.
Kommentaar
-
Kas kellelgi on isiklikku kogemust sellise tootja nagu Schaub Lorenz külmkapiga? Või siis ka mõne muu selle firma kodumasinaga. Seda kõike ma tean, et "osta Electrolux, muu on sitt", aga kuna ilmutati huvi just ühe konkreetse toote vastu, siis tahaks teada, kas tegemist on juba eos konkreetse rämpsuga, mis tuleb kiirelt maha laita, või äkki isegi kannataks osta.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
miks Chromecasti jaoks on eraldi wifi jubinat vaja, aga Windows 10 Edge laseb ka niisama üle traadi koduvõrgus telerisse castida? ka Youtube cast töötab tavalise ethernetiga, isegi Chrome'is, aga teiste videode puhul Chrome ülekandeks seadet ei tuvasta. keegi oskab lihtsalt selgitada, mis värk on sellega?
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKas kellelgi on isiklikku kogemust sellise tootja nagu Schaub Lorenz külmkapiga? Või siis ka mõne muu selle firma kodumasinaga. Seda kõike ma tean, et "osta Electrolux, muu on sitt", aga kuna ilmutati huvi just ühe konkreetse toote vastu, siis tahaks teada, kas tegemist on juba eos konkreetse rämpsuga, mis tuleb kiirelt maha laita, või äkki isegi kannataks osta.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustmiks Chromecasti jaoks on eraldi wifi jubinat vaja, aga Windows 10 Edge laseb ka niisama üle traadi koduvõrgus telerisse castida? ka Youtube cast töötab tavalise ethernetiga, isegi Chrome'is, aga teiste videode puhul Chrome ülekandeks seadet ei tuvasta. keegi oskab lihtsalt selgitada, mis värk on sellega?
Kui sa kusid miks osad teenused ei võimalda otse telerisse striimida siis vastus on et osadel programmidel ja / või laiendustel puudub vastav funktsioon ehk siis kaks erinevat programmi ei oska omavahel suhelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMiks kõigil iphone omanikel üks ja SEEsama telefonihelin on?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitust1. Sest see on SEE helin
2. Enamjaolt ma ikka näen ka, kellel phone pihus heliseb.
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMiks kõigil iphone omanikel üks ja SEEsama telefonihelin on?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar