Algselt postitas EgoTrip
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKas kuskilt on saada Office 2003 installikat? Millega ma seda alla tirin? Torrentiga? Millist torrenti lehte ma kasutama peaksin?
Kas see on legaalne? Kas selle eest võib mingit karistust saada? Kas ma võin neid küsimusi esitada? Kas keegi tohib neile küsimustele vastata, või see on juba kuriteole suunamine?
vms
Kõige lihtsam ja seaduslikum tee oleks osta Amazonist või Ebayst kasutatud karbitoode (Open License), millega käib kaasas litsensivõti. Toote maksumus jääb 15-20€ kanti. Juhul kui ostad ja kasutad toodet eraisikuna, siis ei usu, et keegi tuleb kontrollima, millise litsensiga on tegu. Kui tahad aga ettevõttes kasutada, siis on paar uksikasja mida peab arvesse võtma aga ka siis on seaduslik tee "kasutatud litsentside" kasutamiseks.
Kommentaar
-
Mul on pesumasin ning seina külge monteeritud vastav ühenduslüli, mille kaudu peaks pesumasinasse vesi jooksma.
Pesumasina küljes oleva vooliku "tihend" on aga otsast natukene liiga jäme ning seetõttu ei jää voolik korralikult veekindlalt kinni. Kas peab kuhugi santehnika poodi minema pesumasinale uut otsa otsima või mis on kõige mõistlikum lahendus? Üks hägune pilt ka pesumasina otsast - https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net...34&oe=57AC5FE2
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMiks sa peaksid midagi sellist üldse tahtma?
Pandi talle mingi uuem office, ei leia sealt pooli asju ülesse. Tahan talle vana office peale panna, mille eest saan purgi mettСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustMul on pesumasin ning seina külge monteeritud vastav ühenduslüli, mille kaudu peaks pesumasinasse vesi jooksma.
Pesumasina küljes oleva vooliku "tihend" on aga otsast natukene liiga jäme ning seetõttu ei jää voolik korralikult veekindlalt kinni. Kas peab kuhugi santehnika poodi minema pesumasinale uut otsa otsima või mis on kõige mõistlikum lahendus? Üks hägune pilt ka pesumasina otsast - https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net...34&oe=57AC5FE2308
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustNaabrimees metsas, kes on suuremat sorti statistik, on kasutanud terve elu office 2003.
Pandi talle mingi uuem office, ei leia sealt pooli asju ülesse. Tahan talle vana office peale panna, mille eest saan purgi mett
Kommentaar
-
Üks debiilik tagurdas parklas veoautoga mulle sisse. Vanal passatil tagaluuk kõver ja tagumises tiivas auk. Pakuti mahakandmist ja turuväärtuse hüvitamist. Lubasin mõelda. Kellelgi on kogemust olnud sellega? Kes turuväärtuse määrab? Auto on küll vana kuid tiptop korras enne seda matsu. Äsja vahetatud summuti, radiaator jne. Kuigi 1992 aasta masin, siis mootori kap remont 10 aastat tagasi tehtud. Turuväärtuse järgi sellised masinad 300€, kuid ausalt öeldes alla 500-600 ei lepiks väga. Kas sellel on perspektiivi kindlustusfirmadega üldse? Kui isegi hüvitaksid selle summa, siis kas auto jääb kindlustusele või saaksin ise juppideks müüa?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustÜks debiilik tagurdas parklas veoautoga mulle sisse. Vanal passatil tagaluuk kõver ja tagumises tiivas auk. Pakuti mahakandmist ja turuväärtuse hüvitamist. Lubasin mõelda. Kellelgi on kogemust olnud sellega? Kes turuväärtuse määrab? Auto on küll vana kuid tiptop korras enne seda matsu. Äsja vahetatud summuti, radiaator jne. Kuigi 1992 aasta masin, siis mootori kap remont 10 aastat tagasi tehtud. Turuväärtuse järgi sellised masinad 300€, kuid ausalt öeldes alla 500-600 ei lepiks väga. Kas sellel on perspektiivi kindlustusfirmadega üldse? Kui isegi hüvitaksid selle summa, siis kas auto jääb kindlustusele või saaksin ise juppideks müüa?
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustKas tänapäeval üldse tohib juppideks autot müüa? Sellist varianti minuteada enam ei eksisteeri, et võtad küljest selle, mida maha saab müüa ning ülejäänud Kuusakoskisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustKas tänapäeval üldse tohib juppideks autot müüa? Sellist varianti minuteada enam ei eksisteeri, et võtad küljest selle, mida maha saab müüa ning ülejäänud Kuusakoskisse.
Kommentaar
-
Maailmas on palju asju, mida ei tohi, aga ikka tehakse!
Võid ka panna romuoksjonile, kui kindlustuse pakkumine sind ei rahulda, aga vaevalt nemadki rohkem maksavad. Ise juppeks müües oleksid kindlasti kõige suuremas plussis, aga kui sa arvestad sinna alla omaenda töötunni hinna lammutamisel, juppide müügiks kuluva aja ja sauna taga ruumi võtva rondi mõju muule kodukorrale, siis kas on selgi jumet. Mina võtaks kindlustuse pakkumise vastu ja ostaks järgmise passati.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas Karter Vaata postitustNo teoorias võid ju minna Kuusakoskisse jutuga et näe, kurivaim, mootor kukkus küljest ära ja ei tea kus on aga neil on minuteada reeglid, et milliseid autosid vastu võtavad ja mis hinnaga.
Ma ei saa aru, miks ei tohi juppe ära võtta?
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustÜks debiilik tagurdas parklas veoautoga mulle sisse. Vanal passatil tagaluuk kõver ja tagumises tiivas auk. Pakuti mahakandmist ja turuväärtuse hüvitamist. Lubasin mõelda. Kellelgi on kogemust olnud sellega? Kes turuväärtuse määrab? Auto on küll vana kuid tiptop korras enne seda matsu. Äsja vahetatud summuti, radiaator jne. Kuigi 1992 aasta masin, siis mootori kap remont 10 aastat tagasi tehtud. Turuväärtuse järgi sellised masinad 300€, kuid ausalt öeldes alla 500-600 ei lepiks väga. Kas sellel on perspektiivi kindlustusfirmadega üldse? Kui isegi hüvitaksid selle summa, siis kas auto jääb kindlustusele või saaksin ise juppideks müüa?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar