Ülemiste, Rocca, Lasnamäe Centrum jms.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas cbulls13 Vaata postitustKas TV3 kergejõustiku ülekandeid on võimalik veebist vaadata või kas ETVl on õigus näidata parimate ja eestlaste sooritusi õhtuses kokkuvõtvas saates?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustViasat Spordil olevat mingid lisa olümpiakanalid.
Kui mul on Starmani digiTV, kas ma siis ka neid kuidagi saan näha?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMillisest kaubanduskeskusest leiaksin:
1. Kellapatarei - CHECK
2. Kahepoolse teibi - CHECK
3. Tele 2 esinduse - CHECK
4. Läpparikoti (stiilse)
5. Parkimiskella (stiilse)
1. Kus kohast leida/tellida stiilset (nahast/kunstnahast) läpparikotti 15 tollisele isendile?
2. Kus kohast osta stiilset parkimiskella (ei soovi Rimi/Selveri/R-Kioski reklaamidega plastikkellasid)?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKüsimus säilib:
1. Kus kohast leida/tellida stiilset (nahast/kunstnahast) läpparikotti 15 tollisele isendile?
2. Kus kohast osta stiilset parkimiskella (ei soovi Rimi/Selveri/R-Kioski reklaamidega plastikkellasid)?
stiilne parkimiskell tee ise - võta mingi puu, sae diameetrist ära ja saad selle:
p.s. stiilse parkimiskella otsimine tundub üsnagi gei tegevus.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
p.s. stiilse parkimiskella otsimine tundub üsnagi gei tegevus.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
Saan ma õigesti aru, et kapitalrendi ja kasutusrendi vahe on pmst aind see, et kapitalrendi puhul pead liisingulõppedes auto välja ostma jääkväärtusega, kasutusrendi puhul ei ole kohustust jääkväärtusega välja osta,aga on võimalus siiski välja osta?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustSaan ma õigesti aru, et kapitalrendi ja kasutusrendi vahe on pmst aind see, et kapitalrendi puhul pead liisingulõppedes auto välja ostma jääkväärtusega, kasutusrendi puhul ei ole kohustust jääkväärtusega välja osta,aga on võimalus siiski välja osta?
Mõlema puhul võib veel jääkväärtuse arvelt liisinguperioodi pikendada (a'la veel lõpus lisaks x kuuks)
Kasutuse (tegelt ka kapitali) puhul võid auto ka perioodi lõpuks ise maha müüa
Kasutusrendi plussiks minu silmis on suurem jääkväärtus = väiksem kuumakse.
Kasutusrendi miinusena aga pangad üritavad sulle läbisõidupiirangut peale suruda
Kommentaar
-
Kakumäe sadam.
Ekspressis kirjutas sahinates, et arendaja on ehituse kinni pannud? Mis saab juba valmis ehitatud osast? Metsikult on merd täidetud ju, minge vaadake ise.
Samas varasemate lehelugude järgi ma ei usu, et see asi sinnapaika jääb. Plaanitud oli kulutada 70m eurot ja nüüd ei saada lubasid kätte? Kaheldav. Kohalikud on ka muidugi naljamehed. Noh, võibolla saaks isegi aru, kui endakoduaeda monstrumit ehitataks, aga kellegi aeda ju midagi ei ehitata. Pildi peal on seal mingi tehas niikuinii.
Minu meelest huvitav teema ja imelik on, et infot üldse ei liigu. Kas rahad tulevad kuskilt kahtlastest kohtadest? Artiklites vaid eesti nimesid nimetatud.
Oskab keegi selle sadama kohta midagi rääkida? Ise leidsin põhimõtteliselt 3 artiklit, ülejäänud kordavad juba üksteist.
Ehituse algus: http://majandus24.postimees.ee/v2/32...-sadama-ehitus
Ehitus pandi seisma: http://uudised.err.ee/v/majandus/232...ehitustegevuse (seal artiklis siis pildi peal seda tööstusehitust näha)
Uus investor nüüd järsku?? : http://www.kinnisvarauudised.ee/uudi...se-arenguhuppe
Ja siis viimases ekspressis, et detailplaneeringu taotlus on tagasi võetud. EE eeldab, et kohalikud elanikud võitsid, ma pigem arvan, et vormistatakse taotlus uuesti (ja paremini?) ette?
Ehk siis rumal küsimus on see postitus seetõttu, et ma ei saa aru, miks 70m euro kulutamine tallinnas suurehitiseks niivõrd vähe tähelepanu saab??
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustTahaks telekat osta, hetkel olen vaadanud 40" telekaid. Kuna üleliia palju ei tahaks maksta siis olen kahe vahel kas võtta smart tv-ga või ilma. Kuidas Teil kogemused, kas omab smart-tv mõtet või pigem nädal kaks on huvitav ja siis enam ei kasuta?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
aasta lõpus pidi tulema viaplayle ka äpp smart tv´sse. aga see peab siis olema ka kas Android v iOS vms platvormil. Ise vahest kuulan sealt ka youtubest muusikat. Spotify äppi ka päris hea seal.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar