homme esimest korda Saku Suurhalli korvpalli vaatama. mingeid soovitusi? parkimine? koha peal saab ka pileti osta?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Pikolo Vaata postitusthomme esimest korda Saku Suurhalli korvpalli vaatama. mingeid soovitusi? parkimine?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pikolo Vaata postitusthomme esimest korda Saku Suurhalli korvpalli vaatama. mingeid soovitusi? parkimine? koha peal saab ka pileti osta?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustKas Inglismaal on on üleminekutega nüüd kõik või on ka miskid erandid?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustHomme oleks mingit kringlit asja vaja Tallinnas. Unustasin tellida. Tahaks nii soolast (ca 3 kilo) kui magusat (ka ca 3 kilo)
Narva kohvik mul töö lähedal, nad teevad neid kringleid niisama ka valmis leti peale või ainult tellimise peale? Või üldse kust oleks võimalik homme neid saada nö otse letilt või praegu veel täna õhtul tellides (kui on).
Kui ei saa siis peab midagi muud välja mõtlema.
Käisin õhtul enne sünnipäeva sealt läbi et tööle piroškid tellida. Tegin tellimuse ära ja hommikul kell 9 oli kuller (kohaletoomine ainul 2 jevrot) tööl uksetaga, soojad pirukad karbis. Kõigile meeldis.
Kommentaar
-
Oletame, et olen noor inimene. Sõndinud X eesti linnas ja kolin mingil eluetapil Tallinna. Tahaks ka hüvedest, mis slinnakodankule on määratud osa saada, aga ei saa, sest pole korteriomanik. Üürin korterit, aga ei lubata ennast sisse kirjtuada. Üjhtegi head tuttavat või sugulast ka pole, kes lubaks enda korterisse kirjutada.
Mis variandid on?
Keskerakonnal pole munitsipaalkorterid kuhu kõik võivad ennast sisse kirjutada?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustOletame, et olen noor inimene. Sõndinud X eesti linnas ja kolin mingil eluetapil Tallinna. Tahaks ka hüvedest, mis slinnakodankule on määratud osa saada, aga ei saa, sest pole korteriomanik. Üürin korterit, aga ei lubata ennast sisse kirjtuada. Üjhtegi head tuttavat või sugulast ka pole, kes lubaks enda korterisse kirjutada.
Mis variandid on?
Keskerakonnal pole munitsipaalkorterid kuhu kõik võivad ennast sisse kirjutada?308
Kommentaar
-
Algselt postitas Markko Vaata postitustAga lihtsalt lambiaadressile sisse kirjutamine? Nagu vanasti lapsevanemad kirjutasid end vana- ja kesklinna kuuridesse ja maha jäetud majadesse sisse, et lapsi kesklinna eliitkoolidesse saada
Omanik imo ei saagi sellest teada, kui ta just päringut ei tee.
Kommentaar
-
Kergetööstustehnikum
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMIs asus vene ajal selles majas, kus tänapäeval EBS?Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar