Hääd kellasseppa soovitge palun!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kkassikaline ehk vanakool? Solarises on selline tore pood nagu Watch Wear. Ma nüüd ei tea, palju neil asju kohapeal on, kuid müüvad hääd asja.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKus Tallinnas parandatakse erinevaid tehnikavidinaid? Näiteks diktofoni?
Kommentaar
-
Algselt postitas Karter Vaata postitustIT Buss? Või siis kirjuta Elfa või skeemipesa foorumisse."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Otsin üht laulu. Oli suhteliselt populaarne aastal 2012 äkki. Aasta siia sinna. Laulsid mingisugused Horvaatia (vist) kutid ning videos sõitsid nad autoga kuskile. Oskab keegi aidata? olen youtube läbi kamminud, kuid ei suuda leida seda
Sellise seletuse järgi on see küll võimatu, kuid äkki joppabIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui teil on ideid, et mis rubriike võiks saates olla, siis andke, palun, teada.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustOtsin üht laulu. Oli suhteliselt populaarne aastal 2012 äkki. Aasta siia sinna. Laulsid mingisugused Horvaatia (vist) kutid ning videos sõitsid nad autoga kuskile. Oskab keegi aidata? olen youtube läbi kamminud, kuid ei suuda leida seda
Sellise seletuse järgi on see küll võimatu, kuid äkki joppabI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Karter Vaata postitustIT Buss? Või siis kirjuta Elfa või skeemipesa foorumisse.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust2012
Horvaatia
kutid
Rootsi
kutt
kust sa seda lugu tead/kuulsid?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar