jooks kui suudaks, aga ei kannata
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustunistuste bänd - sexy back
jagage palun
Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustunistuste bänd - sexy back
jagage palun
Kommentaar
-
Oskab keegi mingit viidet anda mõnele lehele kus oleks kirjas mingi asja restaureerimisest. Oleks vaja teha referaat mingi asja restaureerimisest.
Või äkki on kellegil varem tehtud referaat mingi asja restaureerimisest?
Ei ole vaja materjali mööbli või klaveri restaureerimisest.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustno krt! :S nii pedant ikka ei oleks ju! :S
Aga okei. Oletame siis, et on selline keskmiselt noor naisterahvas ja tal vaja niisama klõpsida üritusi ja seltskonda ja vbl oma kodulooma jne.
Näiteks sulle mingi valim, normaalsetest asjadest.
Aga üldiselt ei tohiks liiga suurt vahet olla, mis kauba valid, sest selline sihtrühm (ma loodan, et panin selllega täppi siis) vast peaks omale sobiva leidma suht igasugusest kraamist mis kingid. Soovitav muidugi oleks selline keskmisest natuke väiksem ehk kinkida, mis ilusti naisterahval käekotti mahuks ka jne.
Kui see abi, mis siit saad ei sobi, siis ma usun, et korralikes poodides on väga abivalmid töötajad, kes saavad sind sinu mures alati välja aidata
Aitäh
NikonCoolpix S510 must
ostetud.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Algselt postitas siim089 Vaata postitustMis viga võib olla, et minu veebikaamera näitab MSN-i suhtluse ajal aga teiste omasid pole võimalik näha (ees ainult tekst loading) ometigi näitab, et ühendus on loodud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar