Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Karter Vaata postitustUFC striimidega on suhteliselt kesine seis, sest UFC töötab päris aktiivselt et kanaleid maha võtta. Glory Collisioni puhul leidus Hollandlastelt päris hea kvaliteetiga pilt ning enamasti võib idanaabritelt leida päris korralike linke.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas StokLapsel mure. Peavad koolis tegema mingi uurimustöö Vana-Rooma ja Vana-Kreeka kohta. Üks pingirida teeb Vana-Rooma, teine Vana-Kreeka kohta. Mu laps sai Vana-Kreeka ja on õnnetu, sest tahab teha Vana-Rooma kohta. Naine siis õpetas, et aga ütle õpetajale, et Sa oled Rooma fänn! Mis ma nüüd tegema peaksin? Kas viskan välja naise, lapse või mõlemad?sigpic
Kommentaar
-
Kus kohast saada valget markerit, mis hakkaks ilusti musta särgi peale? Bauhofist ei saanud sellist markerit, mis väga tugevalt oleks särgile peale jäänud.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKus kohast saada valget markerit, mis hakkaks ilusti musta särgi peale? Bauhofist ei saanud sellist markerit, mis väga tugevalt oleks särgile peale jäänud.Gunner since 97
Kommentaar
-
Nägin arvel, et STVst kaob uuel aastal Setanta ära ja tulevad mingid Sport1 ja Sport2...keegi teab mis riigi kanalid need on? Saatsin eile STVśse meili, pole veel vastust tulnud ja kodulehel ka mingit uudist pole. Keegi siit teab lähemalt?
Vaatasin kava.ee´st, et seal venelaste sport1 kava on olemas ja see on nagu pm full premmi täis kanal, et päris ebareaalne oleks, kui see olekski....kuna noh eestis ju VSB näitab premmi. Seal oli ka mingi sakslaste Sport1 aga no kahtlane, et see tuleb, kuna see on terve päev teleshoppingut täis....kellellgi on rohkem infot?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Kas "pleistast" saab ennem n.ö päris jalgpall või enam-vähem päris jalgpallist arvutimäng?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMis selle suht levinud salaviina margi nimi, oli 90ndate lõpus 2000ndate alguses, mis oli pooleliitrises? plastikpudelis ja sinise sildiga?
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustGorbatšov
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMis selle suht levinud salaviina margi nimi, oli 90ndate lõpus 2000ndate alguses, mis oli pooleliitrises? plastikpudelis ja sinise sildiga?
Mäletan kui sai isa tagant ühe pudeli ära omastatud, ning see klassipeole veetud (olin siis 15)
See sai ära lahendatud koos Spritega, ning hiljem valjuhäälselt väljutatud oraalsel teel.
Peale seda ei joonud viina oma mitu, mitu aastat.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar