Algselt postitas Mikk4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas siim089 Vaata postitusthttp://www.speedyshare.com/941736786.html
Keegi tore teab laulu nime ja esitajat ? Ning kui kellegil see olemas võib olla heaKas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustVana see Juku laul on üldse?
Kommentaar
-
Algselt postitas norsk Vaata postitustHeiti Kender on esitaja, aga loo nime küll ei mäleta.
Mul on isegi see olemas, aga kodus ja ma ei satu sinna vist niipeaLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Evu Vaata postitustKeegi saab jagad Birgit Õigemeele laulu Kas tead mida tähendab akustilist versiooni?
Kommentaar
-
jälle mul probleem. tõmbasin netist loo. Loo pikkuseks on öeldud 4.27. Aga kuulates laulu lõppeb see kuskil 30 seci peal ära. Proovisin laadida teise ja kolmanda loo, ja nendel samuti. Milles viga?
Või siis keegi oleks lihtsalt nii tore inimene ja annaks loo eminem-like toy soldiers. kummitab mul see lugu.
tänan,,
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustjälle mul probleem. tõmbasin netist loo. Loo pikkuseks on öeldud 4.27. Aga kuulates laulu lõppeb see kuskil 30 seci peal ära. Proovisin laadida teise ja kolmanda loo, ja nendel samuti. Milles viga?
Või siis keegi oleks lihtsalt nii tore inimene ja annaks loo eminem-like toy soldiers. kummitab mul see lugu.
tänan,,jalgpall pole elu, vaid suur osa me elust !!!
Kommentaar
-
Algselt postitas kewu Vaata postitustOskab keegi Pärnu teadja öelda kuidas pääseda Pärnu kesklinna koolide võimlasse, kui tulen autoga Rakvere poolt?
Igatahes kui Pärnu jõuad, siis peagi sõidad silla alt läbi. Pead sellele sillale saama. üle silla ja kuni papiniidu ristmikuni. Suur ristmik selline. Ristmikust paremale riia maantee peale ühesõnaga pead keerama. Enne ärakeeramist jääb paremat kätt UNO X tankla (kontrolliks, et kuidagi valest kohast ei keeraks). Mööda riia mnt-d saad päris pikalt sõita. 5 foori peaks olema (1 vilgutab kollast koguaeg, pärast seda veel 3 vist). Igatahes niikaua otse kuni tuleb peatee märk mis viitab vasakule. Peateele peadki jääma. Tekib ühe sõiduraja asemele kaks. Vasakpoolsest pead kohe vasakule keerama ja otse kahe pargi vahelt läbi sõitma. Miskine 500 meetrit umbes on ringteeni. Sealt on võimla juba näha kah. Otse sõida ringteelt välja kiriku poole mis jääb paremale tee äärde ja kiriku vastas vasakul pool teed ongi võimla.
Segane seletus, ma tean. Paremini mina ei oska.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar