Aitäh!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
KKK - kohvi, kabanoss, kütussee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKuidas seda nüüd kutsuma peab üldse hakkama. Varasemalt oli Statoli ikka stat vm.
Circle K nüüd Sirkel, OK või midagi muud?
Lähme teeme ühed OK burksid?
Lähme sirklisse burksi sööma?
Lähme kaasse kabanossi sööma?"
ma arvan, et ok või K jääb pidama
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMiks Tartus poed koju toomist ei paku?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustMis kuupäeva paiku umbes UEFA Super Cupi piletid võiksid müügile ilmuda ning kui suur tõenäosus on nendel jaole saada?
Kommentaar
-
Pesumasina ost on päevakorras. Siht on sinna väga odava otsa omade sekka, up to 350 euri või nii. Kas nii madala hinnaga on üldse mõni parem ja mõni halvem või üks sitt kõik? Mingeid kaubamärke, mida kindlasti vältida? Võimalusel eelistada? Midagi muud silmas pidada? Igasugune abi on teretulnud ja hinnatud.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
LG olevat jah lollikindlaim variant (keskmine kvaliteet hea). Tehakse neid vist Poolas.
Enamik toredatest "usaldusväärsetest" kaubamärkidest on oma tootmise viinud kolmanda maailma servale, kus bläckrokiti kombel odavatest juppidest võlumasin tehakse.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar