Kas Ott Järvela töötab nüüd Eesti Meedias või on lihtsalt mingi väike tööots Postimehes seoses Käsipallifinaaliga?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas Ott Järvela töötab nüüd Eesti Meedias või on lihtsalt mingi väike tööots Postimehes seoses Käsipallifinaaliga?
Confirmation: http://www.postimees.ee/contactThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas Ott Järvela töötab nüüd Eesti Meedias või on lihtsalt mingi väike tööots Postimehes seoses Käsipallifinaaliga?
Kommentaar
-
vb on asi telefonis, aga ükskõik, mis klapid ma panen otsa, sahiseb ja ühest klapist muusikat ei tule....nüüd ma mõtlengi siis, et kui osta juhtmevabad, bluetooth klapid, kas see sahin võib ikka jääda, kui asi ongi telefonis? vist ei?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Lihtsalt on üks nupp lahti unustatud Kapo poolt.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustLihtsalt on üks nupp lahti unustatud Kapo poolt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
Ma ei ole jooksuasjadega kuigi kursis aga lugesin seda vaidlust ja täiesti arvestatavaid argumente tuli mõlemalt poolt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustMis seal niiväga rumalat on? See on sisuliselt sama arutelu, mida näiteks korvpallis on aastaid peetud: kas välismängijad tugevdavad konkurentsi ja tõstavad taset või võtavad kohalikelt noormängijatelt koha ja motivatsiooni ära?
Ma ei ole jooksuasjadega kuigi kursis aga lugesin seda vaidlust ja täiesti arvestatavaid argumente tuli mõlemalt poolt.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustIkka on ju raske, kui keegi parem on.
muidugi on see raske, kui võõramaalased on paremad,
sestap piiramegi jalgpalli meistriliigas nende osalemist, nad ju segavad meie noorte arengut
imelik, et mõni siinne õiget mõtlemist õpetav valvekommar polegi veel vastavas kommuunis natsist Pohlaku vastast saagi käima tõmmanudGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustmuidugi on see raske, kui võõramaalased on paremad,
sestap piiramegi jalgpalli meistriliigas nende osalemist, nad ju segavad meie noorte arengut
imelik, et mõni siinne õiget mõtlemist õpetav valvekommar polegi veel vastavas kommuunis natsist Pohlaku vastast saagi käima tõmmanudLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Meil siin maainimesi on eks?
Oletame, et tahan elada maal ja ise kanu/mune kasvatada. Mitu broilerit ja munakana (mis iganes see parim mark on neile) ma vajan, et süsteem oleks jätkusuutlik. (kanad kasvavad sama kiiresti peale kui ära tarbin).
Nõuded ja piirangud detailsemalt:
1. Söön näiteks 500g broileriliha päevas
2. Söön 4 muna päevas.
3. Ühtegi muna ega broilerit ei viska minema, ehk siis toitu ei tohi üle ega puudu jääda.
4. Rebaseid ja muid vaenalsi ei ole. Munakanad surevad vaid vanadusse.
Mitu boroilerit, munakana, kukke jne ma vajan, et süsteem oleks jätkusuutlik?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar