Kui auto nr ei tea siis pole midagi teha. Võid käia vaadata, ega läheduses mõnda turvakaamerat pole mis seda kohta võtaks. Ainult automark ja värv sind ei aita. Oletan, et politseid ka ei kutsutud kui naine kinni ei pidanud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSelline rumal küsimus. Kui tahta mõnest esindusest uut autot osta, siis kas hilissügisel/talvel ostes on suurem võimalus näiteks mingi eripakkumise otsa sattuda, kui hiliskevadel/suvel ostes? Või sellist seaduspära ei ole ning hooajal pole otseselt vahet?
Elkes nt teati öelda, et on mingi x% ostjaid, kes detsembris auto ostavad aga järele lähevad\võtmeid küsivad alles jaanuaris. Põhjus selles, et passi läheb registreerimiskuupäevana siis uuem aastanumber. Pärast müües on väike eelis, kuna kuulutustes reeglina 2017 või 2018, mitte 2017/12. Vahet pole, et mudeli väljalase on neil ikka sama. Üleüldiselt pidi talvel aga automüük päris hea olema ja erilisi kampaaniaid ei tehta (või kui tehakse, siis lõpuks saad ikka tünga).
Tõenäoliselt on võimalus 2018 aasta alguses saada esindusest soodsamalt sõiduk, mis on arvele võetud nt 2017/09 vm ja olnud kasutuses demosõidukina.
Kommentaar
-
Mul jäi kunagi silma, et kusagil siin foorumis oli inimene, kes ütles, et tema kaudu oleks võimalik Liverpooli kodumängude pileteid saada ja oli ka mingi nimekiri, mis piletid on juba läinud ( a la ManU vastu jne).
Kiire otsing ja põgus sirvimine tulemust ei toonud. Ehk keegi teab või teab kedagi, kes teab? Või on üldse kolmas viis, kuidas oleks võimalik pileteid soetada võimalikult mugavalt? Klavanile helistama ei hakkaks veel.
Kommentaar
-
Algselt postitas plekkpurk Vaata postitustMul jäi kunagi silma, et kusagil siin foorumis oli inimene, kes ütles, et tema kaudu oleks võimalik Liverpooli kodumängude pileteid saada ja oli ka mingi nimekiri, mis piletid on juba läinud ( a la ManU vastu jne).
Kiire otsing ja põgus sirvimine tulemust ei toonud. Ehk keegi teab või teab kedagi, kes teab? Või on üldse kolmas viis, kuidas oleks võimalik pileteid soetada võimalikult mugavalt? Klavanile helistama ei hakkaks veel.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc.Järgmise aasta balti turniiri kuupäevad?
Omast arust nägin kuskil nagu aga enam ei leia.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas jalgpall on ainuke spordiala, mille harrastajatel on oma foorum Eestis? Või on kusagil mingid vennad, kes vaidlevad, kes on parem, kas Nadal või Federer või Rock vs. Cramo?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas jalgpall on ainuke spordiala, mille harrastajatel on oma foorum Eestis? Või on kusagil mingid vennad, kes vaidlevad, kes on parem, kas Nadal või Federer või Rock vs. Cramo?
Kommentaar
-
foorum69-s räägitakse massööridestsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar