Kogemused automaatsete õhuvärskendajatega toas kellegil? Pikemat aega näen selveris pakkumist, oli vist circa 8 eurtsi ja paned stepslisse ja peaks tuba lõhnama nagu lilleaed, ei?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustOleks vaja hankida uued talverehvid mõistlikuma hinnaga, max 400 võiks välja käia antud hetkel, bikiinimõõdud 215/55/R17. Soovitusi kust saaks midagi normaalset selle eest ja mis see midagi normaalset olla võiks?
Endal olnud viimased 3 jooksu Hakkapeliittad ja olen väga rahul.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTalverehvid ei ole küll asi mille pealt kokku hoida. Suve omade pealt saan veel aru.
Endal olnud viimased 3 jooksu Hakkapeliittad ja olen väga rahul.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustThis. On asjad, kus kvaliteet on ülitähtis.
Tänagi all teist hooaega alustavad protirehvid ja no ei ole probleeme olnud, noh.
Selle kõigega ma ei taha öelda, et ostke protti, prott on parim. Küllap ikka kvaliteetne brändikas on kallis asja eest. Üldjuhul.
Kommentaar
-
Mul olid ka eelmisel autol miski nr Hakkapeliittad, raipetel kadusid ühe talvega naastud ca 50% ulatuses minema (ja ma sõitsin rahulikult nendega terve talve, mitte ei uhanud ja driftinud ringi). Sellepärast üldse tulingi uurima, et mis oleks normaalsed variandid kuna Nokianid on minu jaoks hetkel selle kogemuse pärast kindlasti välistatud.
Muidu loogikast saan muidugi aru et sealt ei tasu kokku hoida, aga kuna hetkel on ka kapitaalremont kodus pooleli mis on juba ca 10k raha söönud ning sööb veel edasi siis seetõttu ei kannata rohkem ka hetkel välja väga käia.
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustKeegi tallinnas mingeid väga odavaid koolitusruume oskab välja pakkuda koos hindadega, võiks olla projektor olemas ja ruumi näiteks 10-20 inimesele?
Kommentaar
-
Algselt postitas baller Vaata postitustKeegi tallinnas mingeid väga odavaid koolitusruume oskab välja pakkuda koos hindadega, võiks olla projektor olemas ja ruumi näiteks 10-20 inimesele?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitust
Kes võiks sellise 3D looma pea valmis teha? Oleks vaja hirvepead teha, äkki teha mingist kipsist vms? Hetkel on pakutud hinnaks 3000eur ja tehakse selline asi ära, ebareaalne..
Ei tundu tehniliselt keeruline olevat, ilmselt suurim kulu on modelleerimisega seotud.
Tee ise https://www.behance.net/gallery/13449905/Paper-heads
Netis peaks õpetusi ja jooniseid leiduma.
Nende samade joonistega saad minna ka meistri juurde, juhul kui paber ei sobi ja säästad ropult raha.
https://www.etsy.com/ca/listing/1743...?ref=related-5
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar