Algselt postitas Tofoa
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSileda lamelliga ära sõida kuhugi. Naelad alla.
Bridgestone Blizzak Spike 01 oleks okei valik?
Rehvid, rehvid online, rehvide ost, rehvide müük, tasuta transport rehvid, rehvide valik, auto rehvid, kvaliteetsed rehvid, rehvi vahetus, rehvivahetus, autoremont, autohooldus, Rehvid Plus, Pirelli, Michelin, Continental, Triangle, Sailun, Landsail, Bridgestone, Toyo, Hankook, Winrun
Või on kellelgi võrdlusmoment olemas ning ütleb, et midagi muud on raudselt parem?
Ahjaa - boonusküsimus. Kui mu autol on tavaline liikluskindlustus, siis tahaks lühikeseks perioodiks midagi kangemat teha, mis Venemaa avarustes samuti kehtiks. Kasko lühikeseks perioodiks, mis Venemaal ka kehtiks? Või on mingisugused muud varindid selleks?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustRehvid 205/50/17
Bridgestone Blizzak Spike 01 oleks okei valik?
Rehvid, rehvid online, rehvide ost, rehvide müük, tasuta transport rehvid, rehvide valik, auto rehvid, kvaliteetsed rehvid, rehvi vahetus, rehvivahetus, autoremont, autohooldus, Rehvid Plus, Pirelli, Michelin, Continental, Triangle, Sailun, Landsail, Bridgestone, Toyo, Hankook, Winrun
Või on kellelgi võrdlusmoment olemas ning ütleb, et midagi muud on raudselt parem?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustAhjaa - boonusküsimus. Kui mu autol on tavaline liikluskindlustus, siis tahaks lühikeseks perioodiks midagi kangemat teha, mis Venemaa avarustes samuti kehtiks. Kasko lühikeseks perioodiks, mis Venemaal ka kehtiks? Või on mingisugused muud varindid selleks?Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustSelline hariv küsimus mida nooremad arvatavasti ei tea. Kust tuleb nimetus "Surma grupp" ehk "grupo de la muerte"?
See aasta seda MMi loosimisel ei juhtunud, aga kuskilt see ju alguse sai
PS. Vastust tegelt tean
1970 aasta MM. Alagruppi loositi Rumeenia,Inglismaa,Tšehhoslovakkia,Brasiilia. Üks ajakirjanik ristis selle "surmagrupiks". Sealt hakkas asi külge. Vist. Või on Sinul mingi parem varjant?
Kommentaar
-
Kuhu kõrtsidesse ma reede õhtu pealinnas suunduma peaks, kui sooviks mitteturistikat ja veidi alternatiivsema muusikaga kohta? Nagu Tartus on Underground, Illegaard või Pahad Poisid. Tean vist ainult Woodstocki ja Tapperit.Algselt postitas StokArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustSelleks mine oma kindlustuse juurde ja võta roheline kaart.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustTänud, lähen kaen üle.
Kui mingid kohad veel, kuhu kesklinna kandis peaks minema, siis tulistage, sest viin kaks Leedsi scumi kärakale.
ja
Kommentaar
-
Algselt postitas Reintz Vaata postitustTänud, lähen kaen üle.
Kui mingid kohad veel, kuhu kesklinna kandis peaks minema, siis tulistage, sest viin kaks Leedsi scumi kärakale.
Red Emperor on päris äge!
Levikas on minu arust ammu alla käinud
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustRoheline kaart katab ka selle ära, kui mu auto rotti pannakse Venemaal?
Ma tegelt ei oska öelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustKelm, Von Krahl, Pudel (Telliskivis), BrewDog (Rotermannis), ...
Red Emperor on päris äge!
Levikas on minu arust ammu alla käinud★★★★★★
Kommentaar
-
Ostsin eile endale uue Aceri läpaka, kus proovisin veidi ka fifa17 mängida. Erinevalt eelmistest fifa seeriatest ei töötanud siin kolme nupu kombo, näiteks vajutan alla alumise ja parema noole ning tahan peale lüüa, siis ei funka. On see mingi uus fifa eripära või mu uue läpaka probleem?Koondise põhimängija
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar