Algselt postitas GoldenEagle
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustMida jälgida välise kõvaketta ostmisel peale mahutavuse?
lugemis- ja kirjutamiskiirus ca 500 MB/s
vajadusel põrutuskindel kest, paroolikaitseI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMul on vaja kiirpakk saata Berliini, ala 1kilo ja esmaspäevaks. DHL EXPRESS, UPS EXPRESS, FEDEX EXPRESS, need on firmad mis on eelkõige tuntud oma usaldusväärsusega, on kellegil kogemusi? Kõigil on võimalused online saatmises ja väga tore, aga reaalsed kogemused?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMul on vaja kiirpakk saata Berliini, ala 1kilo ja esmaspäevaks. DHL EXPRESS, UPS EXPRESS, FEDEX EXPRESS, need on firmad mis on eelkõige tuntud oma usaldusväärsusega, on kellegil kogemusi? Kõigil on võimalused online saatmises ja väga tore, aga reaalsed kogemused?308
Kommentaar
-
Mine nüüd oma pakikesega (Riia) lennujaama ja vea end Berliini. Veeda selles vabameelses linnas üks tore nädalavahetus. Emaspäeval anna pakk üle, löö kannad kokku ja tule tagasi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMul on vaja kiirpakk saata Berliini, ala 1kilo ja esmaspäevaks. DHL EXPRESS, UPS EXPRESS, FEDEX EXPRESS, need on firmad mis on eelkõige tuntud oma usaldusväärsusega, on kellegil kogemusi? Kõigil on võimalused online saatmises ja väga tore, aga reaalsed kogemused?
tööalaselt korduvalt DHL. Aastaid. Pole probleeme olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitusttööalaselt korduvalt DHL. Aastaid. Pole probleeme olnud.
1,2 kilo maksis 66 eurot muide eraisikule ja pakk on kohal homme päeva lõpuks, firmad vist pidavat alla saama kui on püsikliendid vms dhlis. Kallis, kuid kiire ja turvaline ja teenindus oli max level. Ma olen rahul, loodetavasti ka saaja.
Kommentaar
-
Kuna mu vana kineskoop telekas on mind 12a teeninud, kuid nüüd näitab vananemise märke siis kummitab peas küsimus: millist telekat osta. Olen vaadanud netis ja käinud poodides koha peal. Igasugused numbrid, tähekombinatsioonid, bling 1 ja bling 2 võtavad silme eest kirjuks. Kuulan soovitusi. Vajadused on sellised:
1) 48-50" (suurem jääks vist juba piksliliseks arvestades elamiskoha kubatuure)
2) Ma oletan, et enamus on tänapäeval Full HD/ Ultra 4k?
3) Ühilduvus arvutitega, kas üle wifi või kaabliga pole vahet (et saaks streamida filme, vutti jne)
4) Ma ei tea kuidas need uued digiboxide und stuffiga ühilduvad (hetkel paar aastat vana, et peaks kärama?)
5) Päris tundmatut firmat ei tahaks
6) Seina peale kinnitamise optsioon võiks olla olemas, aga mitte peab.
Igat sorti soovitused ja enda peenise pikenduse kiitmised on teretulnud.
Kommentaar
-
Tänapäeval on kõigil oelmas Wifi, HDMI liidesed, sisseehitatud digiboksid (selle kasutusvõimalus oleneb su ruuterist). LG või Sony on suht kindla peale minek. Mine nt teliasse või kuhugi elektroonikapoodi kohapeale ja vaata millise pilt kõige paremini sobib. UHD/4K on enamus juba tänapäeval.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust2) Ma oletan, et enamus on tänapäeval Full HD/ Ultra 4k?
Mine poodi ja võrdle pilte, siis näed isegi.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKuna mu vana kineskoop telekas on mind 12a teeninud, kuid nüüd näitab vananemise märke siis kummitab peas küsimus: millist telekat osta. Olen vaadanud netis ja käinud poodides koha peal. Igasugused numbrid, tähekombinatsioonid, bling 1 ja bling 2 võtavad silme eest kirjuks. Kuulan soovitusi. Vajadused on sellised:
1) 48-50" (suurem jääks vist juba piksliliseks arvestades elamiskoha kubatuure)
2) Ma oletan, et enamus on tänapäeval Full HD/ Ultra 4k?
3) Ühilduvus arvutitega, kas üle wifi või kaabliga pole vahet (et saaks streamida filme, vutti jne)
4) Ma ei tea kuidas need uued digiboxide und stuffiga ühilduvad (hetkel paar aastat vana, et peaks kärama?)
5) Päris tundmatut firmat ei tahaks
6) Seina peale kinnitamise optsioon võiks olla olemas, aga mitte peab.
Igat sorti soovitused ja enda peenise pikenduse kiitmised on teretulnud.
Kommentaar
-
Kas kellegi on kogemusi kahe pangakaardi kasutamisega? Kas telefonis annab saldo vaatamist sättida ka kahe kontoga? Mis on üldiselt plussid ja miinused ja kuidas seda kõige mugavamalt teha? Pank on Swed."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas football2u Vaata postitustKas kellegi on kogemusi kahe pangakaardi kasutamisega? Kas telefonis annab saldo vaatamist sättida ka kahe kontoga? Mis on üldiselt plussid ja miinused ja kuidas seda kõige mugavamalt teha? Pank on Swed.
Mis puuduab App-i, siis SEB oma näitab ilusti 2 konto seise.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar