Algselt postitas football2u
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul on kaks pangakaarti, mis käsutavad ühte kontot. Noh, et kui üks peaks kaotsi minema, siis on teine ilusti sahtlist võtta ja nii. Aga muidu näitab jah kõigi kontode seise.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustMõnul on naisega ühine perekonto ja kaks pangakaarti ainult, et üks kaart on oma rahakotis ja teine on kodus kahe luku taga peidus. fair enough
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMõnu elab üksinda
Kommentaar
-
Kas FB on mingi uue (aja)ühiku kehtestanud? Igatahes minutitest on saanud "milj".see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Nii, lollid. Järgmine mure.
Mul on nüüd selline, see noh tead küll, veini bottle. Punane. Aga. 40% juba drinkitud. Samas. Uues meždas. Kas on mõistlik pokaal võtta? Või pigem pudelist otse n.ö pa stakanom live teha? Fak ohv Mark! Arvestada on vaja seda, et pokaalis lahtub näff 15,69 prosa kiiremini. Samas kohusetundlikult solvunud üli-ülima rassi esindajana...ei, ma ei ole Manu toetaja...on see pudelist valamine üldse tiba nagu tug job. Et siis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Andke nõu, millist panni osta? Ja kus kohast? Homme oleks vaja osta sest vana pann paistab juba läbi aga niipalju kui seni olen juhtumisi põgusalt silmanurgast vaadanud - ilma ostuplaanita - on nad tavaliselt vist liiga madala äärega või siis need läikivast metallist - ma ei tea kas alumiiniumist või kurat teab millest - panni välimusega ja varrega asjad, kus ju midagi praadida ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustAndke nõu, millist panni osta? Ja kus kohast? Homme oleks vaja osta sest vana pann paistab juba läbi aga niipalju kui seni olen juhtumisi põgusalt silmanurgast vaadanud - ilma ostuplaanita - on nad tavaliselt vist liiga madala äärega või siis need läikivast metallist - ma ei tea kas alumiiniumist või kurat teab millest - panni välimusega ja varrega asjad, kus ju midagi praadida ei saa.
Hetkel seal ka soodukad pannidele -30%, seega saad normaalse panni, mis kestab umbes €28.- eest.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Calva Vaata postitustyooo, mõtlesin android teloga vutti vaadata aga tahtis flashplayerit mida vist ei saa tõmmata? Mis variandid veel on
Kommentaar
-
Võõrsile minnes eelneb räige lituut ja teatavasti sujub pohmakaga mäng paremini.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar