Kust saaks neid poolpikki kunstmuru pükse, ilgelt tahaks noh.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas coconutz Vaata postitustKust saaks neid poolpikki kunstmuru pükse, ilgelt tahaks noh.
Võta minuga PM kaudu ühendust.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustKas 21. detsember on lühendatud tööpäev?
Kommentaar
-
Algselt postitas vandersell Vaata postitustAlates eelmisest aastast on 24. riigipüha. Kasu saame sest aga esimest korda alles nüüd, kuna eelmisel aastal oli see pühapäeval.
Seega peaks olema vastus "jah"?
Vastus siiski "Ei":
"
§ 25. Tööpäeva lühendamine rahvuspühale ja riigipühale eelneval päeval
Uusaastale, Eesti Vabariigi aastapäevale, võidupühale ja jõululaupäevale vahetult eelnevat tööpäeva lühendatakse kolme tunni võrra."
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustMul oleks endal selline küsimus, et kümmekond aastat tagasi (1998) oli mingi Eesti laul Jupist/Yuppie'st. Mees laulis. Keegi äkki mäletab, et mis bändi nimeks võis olla?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Tembu Vaata postitustVastus siiski "Ei":
"
§ 25. Tööpäeva lühendamine rahvuspühale ja riigipühale eelneval päeval
Uusaastale, Eesti Vabariigi aastapäevale, võidupühale ja jõululaupäevale vahetult eelnevat tööpäeva lühendatakse kolme tunni võrra."
Kommentaar
-
Algselt postitas gaius Vaata postitustTõlgendamise küsimus: 24.dets. vahetult eelnev tööpäev ongi ju 21 dets. Ehk esmaspäevale vahetult eelnev tööpäev ongi reede.
Kuna reede pole mu arust vahetult esmaspäevale eelnev tööpäev, siis mina saan küll nii aru, et ei tohiks olla lühendatud tööpäev.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKuna reede pole mu arust vahetult esmaspäevale eelnev tööpäev, siis mina saan küll nii aru, et ei tohiks olla lühendatud tööpäev.
Kommentaar
-
Algselt postitas gaius Vaata postitustTõlgendamise küsimus: 24.dets. vahetult eelnev tööpäev ongi ju 21 dets. Ehk esmaspäevale vahetult eelnev tööpäev ongi reede.
Sellisel juhul ei oleks sõna "vahetult" seadusesse üldse kirjutatud.
Aga eks igal ettevõtel on vaba voli teha oma raha eest lühemaid päevi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar