Nikon D5600 aus asi või saab sama raha eest midagi paremat?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kas keegi Chromecasti kasutab ja oskab nõua anda?
Soetasin endale, aga miskipärast ta ei kanna ta telekasse üle ERR saateid, postimehe, delfi videoid. Samuti ei kanna acestrami pilti üle.
YT mängib ilusasti, TV3 ja Kanal2 saated tulevad ka nagu kulda telekasse.
Soovitusi, nõuandeid?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Ma teiste asjade kohta ei oska öelda, kuid Acestreami tuge tal pole. Kasuta Soda Playerit selle asemel.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Minu üha suureneva istraaltšakra tõttu vajus mul diivanil üks osa ära. Ehk siis mitte vedrustus ega midagi muud sellist, vaid mingi puitosa tuli teisest lahti ja seetõttu vajub diivan keskel alla. Kas sellise parandusega tegeleb ka sadulsepp (kuigi nende kodulehtedel räägitakse tavaliselt diivanikatte vahetusest) või on sellisteks asjadeks mõni muu asjamees?
Kommentaar
-
Kas kama keefir peabki lõhnama nagu plastik? Maitsest rääkimata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKohtusin Tinderis ilusa neiuga, kõik oli timm, aga siis tuli välja, et neiu ja ta perekond on Arsenali fännid, et kas on üldse mõtet edasi suhelda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKohtusin Tinderis ilusa neiuga, kõik oli timm, aga siis tuli välja, et neiu ja ta perekond on Arsenali fännid, et kas on üldse mõtet edasi suhelda?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKohtusin Tinderis ilusa neiuga, kõik oli timm, aga siis tuli välja, et neiu ja ta perekond on Arsenali fännid, et kas on üldse mõtet edasi suhelda?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Udupasun Vaata postitustViigu Moldovasse, seal enihau kõik Chelsea fännid, kasvab ümber.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMinu üha suureneva istraaltšakra tõttu vajus mul diivanil üks osa ära. Ehk siis mitte vedrustus ega midagi muud sellist, vaid mingi puitosa tuli teisest lahti ja seetõttu vajub diivan keskel alla. Kas sellise parandusega tegeleb ka sadulsepp (kuigi nende kodulehtedel räägitakse tavaliselt diivanikatte vahetusest) või on sellisteks asjadeks mõni muu asjamees?
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustKus Tallinnas on kvaliteetne trükk riietele? Nii, et värvid oleks paigas ja üleüldine kvaliteet väga hea.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar