Kus Tallinnas saab vesipiipu teha ja selle kõrvale miskit söögipoolist võtta? Vesipiibu kohvik ei istu eriti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Joks Vaata postitustKus Tallinnas saab vesipiipu teha ja selle kõrvale miskit söögipoolist võtta? Vesipiibu kohvik ei istu eriti.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustSest Venemaal on igasugune meelelahutusäri räigelt üle makstud ja ei ole mingit huvi ennast kuhugi väljapoole müüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKatusekohvik on ülihea, Cubanita on hea, linnahalli juures on Magnet Lounge suht normaalne, Deja Vu, ma kujutan ette, et neid kohti on veel tekkinud siin viimase aastaga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSiin sa paned natukene mööda... Venemaa meelelahutusäri tipus on aastakümneid domineerinud muusikas vene estraad ala Alla Pugacheva ja Filipp Kirkorov ja selle keeleks on ju siiski vene keel (see on vene inimese top 1 eelistuseks), mida ongi suhtkoht võimatu kuhugi maha müüa peale endiste Nõukogu Liidu riikide.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKatusekohvik oli tõesti vanasti ülihea, nüüd on minumeelest nad kõik cubanitad ja nii edasi üsnagi patsaani rohkeks läinud ala" kannan fake LV õlakotti ja arvan, et olen ilge gängster"
Eks paratamatult neid Firma märkide linnukesi, kes igalpool eksponeerivad enda nn fake klassi on alati kesklinnas ja vanalinnas olnud olenemata kohast. Ja neid supinokusid, kes hõlmad lahti käivad ja endaarust jube suured isad on neid leidub ka - see on see 90ndate nn allilma mentaliteet ülekandunud järgmistesse põlvedesse, aga noh jah 98% juhul selle välise üles haibitud ego all pole midagi. Või ei tabanud ma hetkel mingit kolmandat inimgruppi, kellele sa tähelepanu pöörasid?
Kommentaar
-
Algselt postitas metssiga Vaata postitustno aga miks peakski vene artist ronima kuhugi inglise keelsele turule, kus konkurents on kordades suurem, kui koduses keeles saab vabalt esineda ja albumeid välja anda küll ja veel.vähem tööd ja vaeva ja ilmselt sama suured summad, publik ja läbimüügid. lisaks osade jaoks pole see ka oluline, sest nad elavad maailma parimas riigis niigi ja osad ei saagi reisida normaalsetesse riikidesse ju. sama küsimus on ju ka pmst jalkas, miks vene mängijad välja ei kipu või seal enamasti hakkama ei saa.
Nii kaua kuni Venemaa inimeste jaoks on top 1 vene Estraad muusikas, siis on väga raske üldse Venemaal hakata ka tahtmise korral tegema midagi Globaalsemat, sest sa lihtsalt ei pääse sealt suurest riigist mitte kuhugi löögile ole kui andekas tahad.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Miks need kes eelistavad osta riideid ja aksesuaare mis maksavad väherohkem. On kohe suure egoga, allilma mentaliteediga, muidu ülbed tegelased. Kellel kindlasti on feik asjad. Miks ma pean ostma riideid a la HMist ja igakuu, sest asi venib valja ja laheb koledaks. Selleasemel, et panna alla väherohkem raha ja osta selle eest normaalne asi. Võin kinnitada, et raha eest saab osta kvaliteeti.
Tundub nagu ehteestlaslik kadedus. Ise osta ei suuda, siis teistel on kindlasti feik ja isegi kui ei ole siis ta on jube munn vend. Miks üldse jubedalt vaadata mis firma kellegil seljas on ?
Isiklukult sellist asja kunagi ei jälgi, et krt mis firma sul nüüd seal on siis. Põhiline on see, et tunned mugavalt ennast.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMiks need kes eelistavad osta riideid ja aksesuaare mis maksavad väherohkem. On kohe suure egoga, allilma mentaliteediga, muidu ülbed tegelased. Kellel kindlasti on feik asjad. Miks ma pean ostma riideid a la HMist ja igakuu, sest asi venib valja ja laheb koledaks. Selleasemel, et panna alla väherohkem raha ja osta selle eest normaalne asi. Võin kinnitada, et raha eest saab osta kvaliteeti.
Tundub nagu ehteestlaslik kadedus. Ise osta ei suuda, siis teistel on kindlasti feik ja isegi kui ei ole siis ta on jube munn vend. Miks üldse jubedalt vaadata mis firma kellegil seljas on ?
Isiklukult sellist asja kunagi ei jälgi, et krt mis firma sul nüüd seal on siis. Põhiline on see, et tunned mugavalt ennast.
Allilma mentaliteediga tegelased see on teine teema. Nende kohta ma ütlen reaalselt supinokud, kes kuskil avalikus kohas tulevad oma sõpradega võtavad paari pitsi jäägerit ja siis OU MA ANDSIN SELLELE VENNALE PAUGUD SISSE ja vaja ikka kindlaks teha, et kõik kuulevad üle saali kui kõva vend sa oled ja jooki ostma lähed, siis pead ikka ütlema kõva häälega mida sa ostad ja palju sa ostad ja kellegagi peab ikka sõnasõtta minema ja. Sellise mentaliteediga kukkesid on kahjuks paratamatult igalpool.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustMiks need kes eelistavad osta riideid ja aksesuaare mis maksavad väherohkem. On kohe suure egoga, allilma mentaliteediga, muidu ülbed tegelased. Kellel kindlasti on feik asjad. Miks ma pean ostma riideid a la HMist ja igakuu, sest asi venib valja ja laheb koledaks. Selleasemel, et panna alla väherohkem raha ja osta selle eest normaalne asi. Võin kinnitada, et raha eest saab osta kvaliteeti.
Kommentaar
-
Manu särki ikka ei tohiks kanda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Stokhttps://support.tickets-scup.uefa.co...-Tallinn-2018-
When can I apply for tickets for UEFA Super Cup Tallinn 2018?
The ticket application for UEFA Super Cup Tallinn 2018 will open in June 2018.
Sul on õigus, piletitest võime vaid und näha. See ei ole jalkaliidu, vaid UEFA üritus ja neil on tublidest foorumlastest üpris pohhui.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitustKas kummiliimi nuusutamine on noorte hulgas moest ära läinud? Kunagi (10 aastat tagasi või nii) kirjutati ajalehtedest suht palju sellest. Tänapäeval sipitakse leani ja popitakse mollyt?
Ainsad nautlejad on need omaaegsed viimased, kes alles on jäänud. Ühte sellist nägin just Tartus Emajõe promenaadil kilekotti musutamas pühapäeva puhul. Selle pärast tuli su küsimus meelde.sigpic
Kommentaar
-
Kellelgi Mustangi gaasigrilidega on kogemusi?
Peab väheke vastu ka või roostetab aastaga läbi ja põletid lähevad kohe perse?
Näiteks midagi sellist
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar