õige oleks küsda miks ta seljal pole lihtsalt Allah?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Liverpoolis käivad asjad üldse omamoodi. Mõni laseb eesnimega (van Dijk), mõni paneb kogu nime (Emre Can), mõni jätab esimese perekonnanime ära (Oxlade-Chamberlain), mõni jälle teise (Alexander-Arnold).Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Tegelikult on tähtis see, mis kirjas särgi rinnal - Carlsbergita on ikka jama.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mhmh. Näiteks Patron.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
See juhtuks siis, kui esikuuik oleks järgmine:
1. Man City
2. Man Utd
3. Spurs
või
4. Chelsea
5. Liverpool
6. Arsenal
Üle viie koha UCL-s ei saa. Kindlalt saavad mõlema sarja (EL ja UCL) võitjad ja seejärel lähevad liigakohad arvestusse ja neljandale ei jää kohta.
Ehk sisuliselt sama, mis linnupoja vastas, tegin veidi kujundlikumaks ja midagi. vist.Kommentaar
-
Mis asjaga on tegu?
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar