Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMul on pöial kipsis. Kuidas ma mingi pusa või jaki saan selga tõmmata ilma kipsi demonteerimata?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustMul üks vana töökaaslane kukkus kord joomatuuril nii,et murdis mõlemad pöidlad. Helistas siis mees koos juba kipsis pöialdega oma napsukaaslasele,et detaile uurida. Loodetud kaastunde asemel oli torust kostnud küsimus,et kuidas sa nüüd perset pühid?
selline lugu siis....★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustHuvitav, mille alusel nt Delfi otsustab, milliseid surmauudiseid laseb kommenteerida ja milliseid mitte? Onu Bella puhul on kommentaarium lahkelt avatud, mis viimasel ajal on pigem harv praktika. Näiteks Signe Lahtheina või Volli Kalmu surmast teatava uudise puhul oli suletud.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustSelline mure, et telefonis Google'i otsingut kasutades ei saa ühegi saidi puhul enam mobiiliversiooni, vaid ainult tavaversioonid. Milles võib asi olla?
Telefon on Sony Xperia L1.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustDekstop mode linnuke?Elu on lühike, pidu on pikk.
Kommentaar
-
Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitustEi leia sellist kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas Eesti spordipoodides müüakse erinevate koondiste särke? Kui kallid nad on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustMis spordialast juttu on, jalka? Sportland Football Lilleküla staadionil on ilmselt parima valikuga. Keegi võib parandada kuid minu mäletamist mööda nad olid 60-80 euri vahemikus.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJust, jalkaomasid küsin. Tänud!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar