Algselt postitas rainis007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas mongol Vaata postitustMinul on. Treeningrežiimis on ees treeningkestvus, hetkepulss ja sammude arv. Minu arusaamade kohaselt täiendada ei saa. Telefonis ühildub Huawei Health äpiga (mis näitab vajadusel läbitud vahemaad jne), Endomondoga mitte.
2) oskad ise (või keegi teine) öelda, mis agregaat võiks olla võimeline endomondoga ühenduma?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitust1) Oled üldiselt muu funktsionaalsusega rahul?
2) oskad ise (või keegi teine) öelda, mis agregaat võiks olla võimeline endomondoga ühenduma?Once a Gooner, always a Gooner
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustõlikatla boileri keevis rebenes ja olen IF Kindlustusega hädas - raiped ei taha kinni plekkida. On kellelgi kogemusi kindlustusvaidlustega? Mõtlen, kas alustada protsessimise pikka jada või mitte...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustOleneb, mis kindlustus täpselt tehtud on ja kui sul oli see korrektselt hooldatud ja saad esitada dokumendid sellekohta, siis kindlasti pöördu juristipoole ja mine kasvõi kohtusse välja. Ilmselge, et kindlustus alguses ei hakkagi maksma ja vaatab, mis sa edasi teed... piisab tihtipeale sellest kui jurist saadab kindlustuse juristile hunniku pabereid tõendusega ja lepingupunktidega jne ja hakkavad maksma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMis on deja vu eestikeelne vaste? Kas tõesti aura?
Eestikeelset vastet ei ole. Ka teistes keeltes öeldakse "deja vu" - Ehk siis tunne, et see olukord mis just juhtus on varem juba korra juhtunud.
Otse tõlge prantsuse keelest oleks 'Juba nähtud'Amorim <3
Kommentaar
-
Küsimus arvutispetsidele. Nimelt on mu 5 kuud vanal (uuel) arvutil juba mingi ekraanierror. Pean seda pidevalt liigutama ja mingi teatud nurga all toimib aga muidu läheb kohe mustaks. Korra vist diivanilt kunagi kukkus pehme vaiba peale ka aga tol hetkel mingeid halbu märke ei näidanud.
On ideid, milles asi olla võib ja palju parandus maksma võib minna?Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Millepärast on vaja Satistikaametit?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar