Närvide säästmiseks alustan siit. Kui soov Elista/Starmani TV ja neti paketti vahetada, siis on vaja...? Kohale minna? Helistada? Naabrit ähvardada?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNärvide säästmiseks alustan siit. Kui soov Elista/Starmani TV ja neti paketti vahetada, siis on vaja...? Kohale minna? Helistada? Naabrit ähvardada?
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMingi värdjate grupeering on asunud linde tapma?
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNärvide säästmiseks alustan siit. Kui soov Elista/Starmani TV ja neti paketti vahetada, siis on vaja...? Kohale minna? Helistada? Naabrit ähvardada?
Kommentaar
-
Kusjuures iseteeninduses jäin pika ninaga...proovin korra veel. Tänud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMingi värdjate grupeering on asunud linde tapma?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustLinde tapetakse maailmas kõige rohkem. Inimesed on ikka nii silmakirjalikud - leitakse 4 kurva lõpu leidnud lindu ja suur nutt ja hala lahti, samal ajal kui kõrval tehases tapetakse lihtsalt linde miljonite viisi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustLinde tapetakse maailmas kõige rohkem. Inimesed on ikka nii silmakirjalikud - leitakse 4 kurva lõpu leidnud lindu ja suur nutt ja hala lahti, samal ajal kui kõrval tehases tapetakse lihtsalt linde miljonite viisi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKallis inimene see, kas linde kasvatatakse söögiks ja tapetakse hetkega või see kui sa võtad elus looduses linnu ja keerad tal kaela kahe korra ja jätad sinna samma vedelema on ikka vahe.... Kuidas saab nii ebaadekvaatset võrdlust üldse tuua?BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustAntud situatsiooni puhul kipun ma arvama, et see oli koer, mitte inimene. Mõndadel isenditel on selline kummaline tapahimu ja kui nad on inimese poolt korralikult toidetud ka, siis pole ka tarvidust süüa.
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKajakate genotsiidi kiidaks ma heaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKallis inimene see, kas linde kasvatatakse söögiks ja tapetakse hetkega või see kui sa võtad elus looduses linnu ja keerad tal kaela kahe korra ja jätad sinna samma vedelema on ikka vahe.... Kuidas saab nii ebaadekvaatset võrdlust üldse tuua?
Ehk on kergem võrdlus see, et tsirkuses ei tohi enam loomi kasutada, aga tappa võib.Amorim <3
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar