Köike ei tasu ka Icemani moodi poolitada, et kauemaks jätkuks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Mehhanisaator
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKõik elektrit tarbivad asjad(külmkapp, tuled jne),mis asuvad korteri uksest suhtes paremal ei tööta, kõik mis asuvad vasakul töötavad. Elektrikapis on kõik sisse lükatud jne. Mis jama see on?
1_20_7289795.jpg
Kommentaar
-
oma samasuguse kogemuse pealt pakun, et pool korterit on lihtsalt ühe ja pool teise faasi alt. proovi esmalt oma korteri kilbis korgid välja-sisse lükata ja siis teha sama peakilbis, eeldusel muidugi et sa kortermaja puhul sellele üldse ikka ligi saad. mul olid näiteks peakilbis iidvanad portselanist kaitsmed, mida ei löönudki välja, aga nende välja-sisse keeramine aitas.
sealt järgmine samm on muidugi lihtsalt kõne elektrilevisse või kes iganes sulle teenust pakub, endal probleemid kadusid lõplikult alles siis, kui alajaamas mingid uuendustööd ära tehti.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustKoeraliha müük on Eestis keelatud?
Kas veganitel on koeraliha asendus ja see on saadaval/legaalne Eestis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustneed olid legit küsimused. kinnitan igaks juhuks, et mul pole halbu kavatsusi, kui keegi sellepärast vastata kardab. ma pole selline inimene.
Saada veterinaarametile kiri kas koeraliha on eestis keelatud. Hobuseliha müük pole restoranides keelatud ehk kahtlen, et koeraliha oma oleks.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustVeganitel pole koeraliha asendust. (Eesti veganitel vähemalt) Võid sojalihale maitseaineid peale laduda, et siis endale sobiv “liha” maitse saada. Üldiselt tulevad maitsed mitseainetest ja enamasti on need kõik taimedest - asi mis toidud tegelikult n.ö teistsuguseks teeb on konsistents ning sojaliha õigesti tehes saab selle päris hästi kätte - lisa sinna enda koeraliha maitseained ja ongi asendus olemas.
Saada veterinaarametile kiri kas koeraliha on eestis keelatud. Hobuseliha müük pole restoranides keelatud ehk kahtlen, et koeraliha oma oleks.
Kommentaar
-
Sai tellitud külmkapp koos tuppaveoga. Pärast, kui kiled ja asjad maha said võetud, tulid mõned mõlgid välja. Väga suured ei ole ja külgedel aga noh, better half ei ole vist rahul. Seppadele sai kiri koos piltidega saadetud, ootan tagasisidet. Mis on minu "õigused" antud olukorras?
Üldises plaanis suhteliselt kitsas trepikoda, kust seda 70 kilo üles vedada, 5. korrus ka. Seetõttu sai ka "tuppavedu" võetud. Aga noh, peno oli ainult nurkade ümber pandud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar