Kas aastavahetuseks tuleb Pärnus lumi maha?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
oskab siis keegi aidata?Algselt postitas Olympi Vaata postitustMul seööine mure, et mu arvutil on 2 ketast ( C ja D nagu enamasti). D ketas on aga imelikult kombel C'st suurem. Nüüd oleks vaja mul C ketas suuremaks teha, kui D aga ei oska seda. Äkki saab keegi õpetada, kuda seda teha?Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Jah. Alkohol ja suitsud ka.Algselt postitas ek Vaata postitustkas kütus on 1'st jaanuarist kallim?
Kommentaar
-
Mina olen selliseid asju teinud PartititionMagic programmiga. Windowsist peaks ka vist saama, aga ma ei mäleta, kuidas.Algselt postitas Olympi Vaata postitustoskab siis keegi aidata?
Sellelt saidilt võid abi leida: http://forums.cnet.com/5208-7588_102...sageID=2027211"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
sry, aga ei teki mingit kursorit ega midagiAlgselt postitas Olympi Vaata postitustaaa...
Siis mine päris ekraani alla äärde, kuni tekib must kursor, mille mõlemas otsas on nooled ning siis venita taskbar tagasi.
suhtkoht m[stikaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar