Null.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustReikop on ju vana naistemees, mis sa ajad?
Ei tegelt ta on jah kõva naistemees.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustTa on ju avalikult kapist välja astunud või ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMis vahet seal on... Jah, Reikop on homo ja ERR-s on neid mitmeid, aga keda 4real see huvitama peaks?
Kommentaar
-
Las kõik panevad keda tahavad ja kuulake https://omny.fm/shows/arimatti/playlists/tussis-jad ning olge tegusad..
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustCannumani huvitas ja ma lihtsalt vastasin - chill.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustCannumani huvitas ja ma lihtsalt vastasin - chill.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsa sunnik ei vastanud ju mu küsimusele. Kao minema siiit foorumist!
Kommentaar
-
Joppenpuhh - sugu on ju sotsiaalne konstruktsioon...no homo.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
Loodan, et keegi teeb millalgi ka hea kinoversiooni minu kunagisest lemmikraamatust, kus Kivikase romaan, aga ka ka Vabadussõda ise natuke paremat kujutamist leiavad.
plusspunktina Nimed Marmortahvlile võib lisada, et Imedes Marmorvahvlit jääb algteosest veelgi kaugemale
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustsuperpostitus oma detailirohkuselt, aga kahjuks on selles küsimusepüstituses fundamentaalne viga - filmi ja raamatu näol on tegemist kahe täiesti erineva meediumiga, kuhu vahele ei saa võrdusmärki tõmmata. See ilmselt jääb igavesti nii, et raamatufännid lahkuvad kinost leigete nägudega ning nad ei kipu aru saama, et üks-ühele mahalöömine raamatust võrdub boredom ja on ka tihtipeale võimatu, kuna filmides ei saa esitada tegevust "mõtlema", v.a. voiceoveri näol.
plusspunktina Nimed Marmortahvlile võib lisada, et Imedes Marmorvahvlit jääb algteosest veelgi kaugemale
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar