Algselt postitas gizmoduck
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Närvid, väsimuse pealt viskamine jne. Treeningul panevad üldiselt need kõige hullemad puukäed ka niisama korvpallisõbrast parema protsendiga. Päris nii ei saa võrrelda, et ma panen tühjas saalis mingi 60%ga, et ma viskan paremini kui Jan Vesely(okei, halb näide, ta vist õppis päriselt viskama vahepeal) vms.
-
Nagu öeldi, ülikõrge pulss pluss närvid. Mänguolukorras 70% viskav mees paneb trennis pea eksimatult. Hea käega mees paneb kolmeseidki trennis pea eksimatult, Kullamäe rekord on 100-st 98, Hallik rääkis ükskord facebookis, et viskas kord trennis vist umbes 45 tükki järjest sisse jne.Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkossukauge inimesena sattusin mingit mängu taustaks vaatama ja kuidas suht kõrgel tasemel vabaviskeid mööda suudetakse visata? Eesti koondise % mingi 70 kanti vist üldsegi?
Peaks nagu olema suht esimene asi mida harjutatakse või ei?
Natuke sama asi on jalkas penaltidega. Kui seisad penaltipunkti juures ja vaatad tühja väravasse, on raske ette kujutada, kuidas profimängija oskab sealt mööda või üle lüüa. Aga vahel läheb.
Kommentaar
-
Ka mul oli see au fänniturniiri finaalis penalti kõrge kaarega mööda virutada, kuigi trennis ei ole penaltite lahendamine probleem.Algselt postitas Gallacher Vaata postitustNatuke sama asi on jalkas penaltidega. Kui seisad penaltipunkti juures ja vaatad tühja väravasse, on raske ette kujutada, kuidas profimängija oskab sealt mööda või üle lüüa. Aga vahel läheb.
Kommentaar
-
Üks küsimus jäi peas painama. Kui Umami restos käib lõunal kõvemat sorti liinitöö ja päevapakkumise lõunasöögile kulub 10e x 2 inimest(eestlased on rikkaks saanud btw). Kas teenindajad ootavad ka lõunal 10-15% tippi? Õhtustades tipin pea alati, aga seekord mõtlesin, et fuck it, las olla. Kuidas ise käitute?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Mis vahet sellel on, et kas õhtu või lõuna? Kui on ikkagi personaalne teenindus, teenindus hea/kiire ja toit maitsev siis 10% jätan alati.Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustÜks küsimus jäi peas painama. Kui Umami restos käib lõunal kõvemat sorti liinitöö ja päevapakkumise lõunasöögile kulub 10e x 2 inimest(eestlased on rikkaks saanud btw). Kas teenindajad ootavad ka lõunal 10-15% tippi? Õhtustades tipin pea alati, aga seekord mõtlesin, et fuck it, las olla. Kuidas ise käitute?
Ehk siis mina oleks jätnud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Eks see olene ka kohast, näiteks kuskil iiri pubides ma ei ootagi mingi erilisi hõrgutisi, kus oleks mega tähtis söögi kvaliteet( sest kodused toidud on ikka kodused toidud) aga kui asi läheb juba natukene fäänsimaks, siis mulle ei olegi nii tähtis kaua selle söögiga läheb, vaid kuidas teenindajas suudab selle 30 minna oletame panna mind tundma, et ma olen tere tulnud. Sellised ala basic küsimus" Kuidas läheb" Millega sa tegeled üldse elus" ja nii edasi, et tekiks selline teatud hea sõbralik chill suhe ja vibe. Mind muidugi ajab ilge närvi see üle teietamine ja mega maxleveil olevad viisakus vormid, et kus kliendile ei tohi öelda sina ja nii edasi. Ehk mu loogika on alati, mida tsillim ja avatum teenindaja on, siis ma jätan ka alati 10 prossa vähemalt.Algselt postitas Rein Vaata postitustMis vahet sellel on, et kas õhtu või lõuna? Kui on ikkagi personaalne teenindus, teenindus hea/kiire ja toit maitsev siis 10% jätan alati.
Ehk siis mina oleks jätnud.
Kommentaar
-
See on pigem see eestlase keiss, et ometigi ärge rääkige minuga ja nii edasi. Ja muidugi see oleneb ka natuurist, mulle meeldib võõraste inimestega suhelda ja ma olen päris palju kordi öelnud teenindajale, et ära teieta mind ( sest noh, olles tööd teinud selles sektoris, siis tean kui tüütu asi see tegelt on) Mulle on just see piinlik ja mu meelest tänapäeva klienditeenindus ei ole väga reeglitest kinni, ehk nooremad on peale tulnud ja ühiskond on läinud vabamaks ja seda tahab ka klient tunda( võib-olla on see muidugi mu ettekujutus, kuid nii on ta mulle tundunud)Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkurat ja mind just jubedalt triggerdab kui teenindaja küsimas käib pidevalt, et kuidas on ja kuidas maitseb ja värki. Fakkseik ma tahan rahus passida mitte small talki arendada. Võiks mingi sildivõimalus laudades olla, et do not disturb. Teietamine võõra inimese puhul loomulik
Kommentaar
-
Noja mõtle nüüd kui mõni rikas naftašeik istub oma valge riidega kaetud perse Etihadi restosse maha ja teenindaja tuimalt ei küsi kas kõik on ikka meelepärane.Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkurat ja mind just jubedalt triggerdab kui teenindaja küsimas käib pidevalt, et kuidas on ja kuidas maitseb ja värki. Fakkseik ma tahan rahus passida mitte small talki arendada.★★★★★★
Kommentaar
-
Mind huvitab kui palju inimesi tegelikult hakkavad millegi üle vinguma, kui nii küsitakse. Enda seltskonnaga ikka ei mäleta küll et keegi kunagi oleks plõksima hakanud millegi üle.Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkurat ja mind just jubedalt triggerdab kui teenindaja küsimas käib pidevalt, et kuidas on ja kuidas maitseb ja värki. Fakkseik ma tahan rahus passida mitte small talki arendada. Võiks mingi sildivõimalus laudades olla, et do not disturb. Teietamine võõra inimese puhul loomulik
Kommentaar
-
Tipping as a concept
... kelner, kes ujuks külje alla küsimusegaAlgselt postitas Sambaz Vaata postitust... "Sellised ala basic küsimus" Kuidas läheb? Millega sa tegeled üldse elus"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar