Algselt postitas gizmoduck
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkossukauge inimesena sattusin mingit mängu taustaks vaatama ja kuidas suht kõrgel tasemel vabaviskeid mööda suudetakse visata? Eesti koondise % mingi 70 kanti vist üldsegi?
Peaks nagu olema suht esimene asi mida harjutatakse või ei?
Natuke sama asi on jalkas penaltidega. Kui seisad penaltipunkti juures ja vaatad tühja väravasse, on raske ette kujutada, kuidas profimängija oskab sealt mööda või üle lüüa. Aga vahel läheb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustNatuke sama asi on jalkas penaltidega. Kui seisad penaltipunkti juures ja vaatad tühja väravasse, on raske ette kujutada, kuidas profimängija oskab sealt mööda või üle lüüa. Aga vahel läheb.
Kommentaar
-
Üks küsimus jäi peas painama. Kui Umami restos käib lõunal kõvemat sorti liinitöö ja päevapakkumise lõunasöögile kulub 10e x 2 inimest(eestlased on rikkaks saanud btw). Kas teenindajad ootavad ka lõunal 10-15% tippi? Õhtustades tipin pea alati, aga seekord mõtlesin, et fuck it, las olla. Kuidas ise käitute?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustÜks küsimus jäi peas painama. Kui Umami restos käib lõunal kõvemat sorti liinitöö ja päevapakkumise lõunasöögile kulub 10e x 2 inimest(eestlased on rikkaks saanud btw). Kas teenindajad ootavad ka lõunal 10-15% tippi? Õhtustades tipin pea alati, aga seekord mõtlesin, et fuck it, las olla. Kuidas ise käitute?
Ehk siis mina oleks jätnud.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMis vahet sellel on, et kas õhtu või lõuna? Kui on ikkagi personaalne teenindus, teenindus hea/kiire ja toit maitsev siis 10% jätan alati.
Ehk siis mina oleks jätnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkurat ja mind just jubedalt triggerdab kui teenindaja küsimas käib pidevalt, et kuidas on ja kuidas maitseb ja värki. Fakkseik ma tahan rahus passida mitte small talki arendada. Võiks mingi sildivõimalus laudades olla, et do not disturb. Teietamine võõra inimese puhul loomulik
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkurat ja mind just jubedalt triggerdab kui teenindaja küsimas käib pidevalt, et kuidas on ja kuidas maitseb ja värki. Fakkseik ma tahan rahus passida mitte small talki arendada.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustkurat ja mind just jubedalt triggerdab kui teenindaja küsimas käib pidevalt, et kuidas on ja kuidas maitseb ja värki. Fakkseik ma tahan rahus passida mitte small talki arendada. Võiks mingi sildivõimalus laudades olla, et do not disturb. Teietamine võõra inimese puhul loomulik
Kommentaar
-
Tipping as a concept
... kelner, kes ujuks külje alla küsimusegaAlgselt postitas Sambaz Vaata postitust... "Sellised ala basic küsimus" Kuidas läheb? Millega sa tegeled üldse elus"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar