Algselt postitas Parlour
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas StokSama. Keskmine päevakas on väike, üle soolatud ja liha ning ülejäänud olluse kogused on vahetusse läinud, aga maitses ikka: hästi. Keskmine mittepäevakas tuleb sellise ooteajaga, et üldse on raske midagi positiivset öelda, aga maitses: hästi. Pigem võiks ettekandja tunda huvi sel ajal, kui mul sööki veel ei ole, et äkki saab tuua mingi aperitiivi või tellida kuskilt burksi vmt.
Tippi jätan, kui meeles on. Päevakale ei jäta.
Kommentaar
-
Söögiplatsi kohta ei tea, sest seal ei käi aga üheski restoranis ega kohvikus pole ealeski kelner tulnud mingisugust imalat sambaze moodi small talki' pidama laua juurde. Ilmselt sellepärast, et ma ei käi neis kohtades üksi ja see oleks väga kohatu neil ka seda teha. See kui teenindaja küsib a la "kas pakun veel midagi?" on siiski midagi muud.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSest päevakas on nagu sööklas söömine või nii. Ma ei oska paremini seletada.
Eks küsimus pigem ootustes.
Ma ei eelda, ega oota midagi muud kui lähen kusagile lõunat süüa, et toodaks see ülessoojendatud kraam käbedalt lauda ja toodaks kiirelt arve.
Seevastu kui bookin ette, lähen kusagile välja sööma, saan personaalse teeninduse, mitu käiku, joogid ja jutud, siis on lugu teine.
Noh et takso vs limusiin, ikka veidi teine lugu ju?
Kommentaar
-
Algselt postitas Parlour Vaata postitustSöögiplatsi kohta ei tea, sest seal ei käi aga üheski restoranis ega kohvikus pole ealeski kelner tulnud mingisugust imalat sambaze moodi small talki' pidama laua juurde.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustSest ilmselgelt on iga normaalne toitlustuskoha pidaja sellise jama ära keelanud.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Kui ma olen kuskil reisil, ja istun hommikukohviga laua taga ja mult küsitakse, et yo kuskohast tuled ja mis plaanid, siis ma võin ju rääkida ja küsida, et kuhu kohalik soovitab veel minna.
Aga kui ma lähen pühapäeva hommikul silmnähtava pohmakaga Pepsi pannkooke sööma, siis ma tõesti ei viitsi laskuda vestlusesse, et miks mul sitt olla on, kellega , kuskohas ja kuipalju ma jõin. Ja mis mu edasised plaanid õhtuks on. Või mis ma arvan prostituutide liikumisest bordellidest erakorteritesse.
-e- tegelikult introverdina ei meeldi mulle eriti võõrastega suhelda. Ei meeldi kui taksojuht jutukas on. Aga kõige hullem on siis kui juuksur hakkab mingit smalltalki ajama. Selle eest ei saa ära ka joosta. Õnneks praegune juuksur sai viie minutiga aru, mis inimene olen ning meie vestlus piirdub pm tere- head aega. Mulle sobib.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJep, finnish/estonian nightmares
- restoteenindaja tahab rääkida
- taksojuht tahab rääkida
- juuksur tahab rääkida
jne
inimesed võiks aru saada, et kui ma rääkida tahan, siis räägin oma naisega või delfi kommentaariumis!
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustVõi mis ma arvan prostituutide liikumisest bordellidest erakorteritesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar