Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Hooti loen lõbustuseks Virginia Woolfi ja mul tekkis üks küsimus. Miks nad kunagi mõne naise öeldud lause peale pöördesse ei lähe ja neid teemaks ei võta? Stiilis.
Naine ütleb kuskil "mu meelest on naise ülesanne sünnitada lapsi ja olla hea pereema"
vaikus
Naine ütleb kuskil "ma tahaks endale rikast meest ja mitte midagi teha"
vaikus
Meeste ütleb kuskil "kleidis naist on kena vaadata"
ja tuleb mingi aplaava, kuidas naist pannakse soorollidesse ja võetakse seksuaalobjektina ja kõik on perses.
Et miks mingid teiste naiste avaldused puid alla ei saa, kui nad nende liikumisega täiesti vastuolus on?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustHooti loen lõbustuseks Virginia Woolfi ja mul tekkis üks küsimus. Miks nad kunagi mõne naise öeldud lause peale pöördesse ei lähe ja neid teemaks ei võta? Stiilis.
Naine ütleb kuskil "mu meelest on naise ülesanne sünnitada lapsi ja olla hea pereema"
vaikus
Naine ütleb kuskil "ma tahaks endale rikast meest ja mitte midagi teha"
vaikus
Meeste ütleb kuskil "kleidis naist on kena vaadata"
ja tuleb mingi aplaava, kuidas naist pannakse soorollidesse ja võetakse seksuaalobjektina ja kõik on perses.
Et miks mingid teiste naiste avaldused puid alla ei saa, kui nad nende liikumisega täiesti vastuolus on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSaavad ju küll. See tore EKRE neiu sai kohe puid alla, kui ta ütles, et EKREs on head mehed, kes ei luba naisi peksta.
Vagiina woolf: "EKRE mehed ei luba naisi peksta, aga ise kodus peksta lubavad!"
mingi düüd: "Kus on EKRE lubanud/toetanud kodus naiste peksmist?"
vagina: "einoh nad ei kirjutanud mingi transade asjale alla"
düüd: "Nojah, aga ikkagi kus on EKRE on lubanud naisi peksta? Miks panete neile sõnu suhu!?"
vagina: "Käi perse, saad aru sa oled feministlikus foorumis praegu!"
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustsee oli geniaalne. Kommentaarid olid umbes sellised:
Vagiina woolf: "EKRE mehed ei luba naisi peksta, aga ise kodus peksta lubavad!"
mingi düüd: "Kus on EKRE lubanud/toetanud kodus naiste peksmist?"
vagina: "einoh nad ei kirjutanud mingi transade asjale alla"
düüd: "Nojah, aga ikkagi kus on EKRE on lubanud naisi peksta? Miks panete neile sõnu suhu!?"
vagina: "Käi perse, saad aru sa oled feministlikus foorumis praegu!"
Alles hiljuti oli sarnane vestlus.
Feminist: niisutatud salvrätikud tuleb keelata, sest nad reostavad loodust ja ummistavad torusid. Mis on lahendus?
Mina: õnneks on olemas alternatiivid: käsidush, bidee või tualettpaber + geel/vaht.
Feminist: Kuidas sa julged õpetada, mida naised oma kehaga tegema peavad.
Mina: Ma pole kedagi õpetanud, vaid jagasin oma teadmisi, et on olemas paremad alternatiivid.
Feminist: Sa väidad, et kõik naised on räpased loomad ja ei suuda ilma sinu kui mehe suunamiseta ise valikuid teha!
Mina: Pole midagi sellist väitnud. Sina kurtsid, et niisutatud salvrätikud tuleks keelata ja soovisid teada lahendust.
Feminist: Naistel on õigus ise otsustada!!!!
Mina: Mina ei otsustagi sinu eest, lihtsalt jagasin teavet.
Feminist: Kustutas kogu vestluse ja tegi uue postituse: "Uskumatu, kuidas mehed soovivad naisi kontrollida ja tulevad õpetama, kuidas oma keha eest hoolitseda."
Mina: Kustutasin lollaka oma tuttavate hulgast.
Ajas ikka korralikult muigama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustKlassika.
Alles hiljuti oli sarnane vestlus.
Feminist: niisutatud salvrätikud tuleb keelata, sest nad reostavad loodust ja ummistavad torusid. Mis on lahendus?
Mina: õnneks on olemas alternatiivid: käsidush, bidee või tualettpaber + geel/vaht.
Feminist: Kuidas sa julged õpetada, mida naised oma kehaga tegema peavad.
Mina: Ma pole kedagi õpetanud, vaid jagasin oma teadmisi, et on olemas paremad alternatiivid.
Feminist: Sa väidad, et kõik naised on räpased loomad ja ei suuda ilma sinu kui mehe suunamiseta ise valikuid teha!
Mina: Pole midagi sellist väitnud. Sina kurtsid, et niisutatud salvrätikud tuleks keelata ja soovisid teada lahendust.
Feminist: Naistel on õigus ise otsustada!!!!
Mina: Mina ei otsustagi sinu eest, lihtsalt jagasin teavet.
Ajas ikka korralikult muigama.Victoria Concordia Crescit
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustWhat the actual fuck?
Sellel sõitis katus ikka korralikult ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar