See on küll selline algklassi lapse küsimus, aga lugesin uudist kus betooniauto sõitis kraavi. Oletame, et betooniauto mis on betooni täis ja sellega juhtub mingi avarii, tehniline rike mida iganes, et betooni ei ole võimalik teatud aeg välja lasta, siis mis võimalused on hiljem see betoon sealt kätte saada? Ta küll ei kivistu kohe tundide jooksul ära, aga siiski kui peaks tahkeks minema, siis kuidas see kivistunud betoon sealt kätte saadakse?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustSee on küll selline algklassi lapse küsimus, aga lugesin uudist kus betooniauto sõitis kraavi. Oletame, et betooniauto mis on betooni täis ja sellega juhtub mingi avarii, tehniline rike mida iganes, et betooni ei ole võimalik teatud aeg välja lasta, siis mis võimalused on hiljem see betoon sealt kätte saada? Ta küll ei kivistu kohe tundide jooksul ära, aga siiski kui peaks tahkeks minema, siis kuidas see kivistunud betoon sealt kätte saadakse?
+
Kommentaar
-
Algselt postitas erxu Vaata postitustSee on küll selline algklassi lapse küsimus, aga lugesin uudist kus betooniauto sõitis kraavi. Oletame, et betooniauto mis on betooni täis ja sellega juhtub mingi avarii, tehniline rike mida iganes, et betooni ei ole võimalik teatud aeg välja lasta, siis mis võimalused on hiljem see betoon sealt kätte saada? Ta küll ei kivistu kohe tundide jooksul ära, aga siiski kui peaks tahkeks minema, siis kuidas see kivistunud betoon sealt kätte saadakse?
Kommentaar
-
Loen Liiklusseadus
§ 21. Sõiduki peatamis- ja parkimiskeeld
(2) Sõidukit ei tohi peatada:
7)kohas, kus suunavööndit või sõidurada tähistava pideva märgisjoone ja peatatud sõiduki vahe oleks alla kolme meetri;
Kas keegi oskab lahti seletada, mida tähendab see lisa- ja peatatud sõiduki vahe oleks alla kolme meetri?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
See uus Gonsiori liikluskorraldus. Küsin siiralt, riskides ekspertide vihaga ja juhiloa kaotamisega, aga...
Sellel muutsuunalisel rajal, nagu ma aru saan, on ainus indikaator hetkel kehtiva liiklussuuna kohta vastava raja kohal poomil asuv väike LED-tahvel, kus on siis vastavalt roheline nool ("Go!") või punane rist ("Stop, motherfucker!").
Minu küsimus on: kas KUMBKI neist, olgu roheline nool või punane rist, on ka liiklusseaduse järgi reaalselt eksisteeriv liikluskorraldusvahend või -märk? Et kui ei ole, siis hauzefakk saab need lambist loopida üles pealinna tähtsale tuiksoonele ja siis tänitada, et juhid on lambad?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokLaiust? Et teised Sinust ohutult mööda saaks, kuivõrd pidevjoon keelab vastassuuna kaudu mööduda. Lihtsalt oletan.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustThat is correct. Tartus olen näinud isegi autodele selle kohast hoiatust, et nii ei tohi parkida.
Palun seletage ikka nii, et natuke kõvema peaga inimene ka aru saaks.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustSee uus Gonsiori liikluskorraldus. Küsin siiralt, riskides ekspertide vihaga ja juhiloa kaotamisega, aga...
Sellel muutsuunalisel rajal, nagu ma aru saan, on ainus indikaator hetkel kehtiva liiklussuuna kohta vastava raja kohal poomil asuv väike LED-tahvel, kus on siis vastavalt roheline nool ("Go!") või punane rist ("Stop, motherfucker!").
Minu küsimus on: kas KUMBKI neist, olgu roheline nool või punane rist, on ka liiklusseaduse järgi reaalselt eksisteeriv liikluskorraldusvahend või -märk? Et kui ei ole, siis hauzefakk saab need lambist loopida üles pealinna tähtsale tuiksoonele ja siis tänitada, et juhid on lambad?
Nool näitab lihtsalt suunda.
Aga tõsiselt rääkides, siis selliseid liiklusmärke LE kirjas ei ole.
Jalgratturile pole uus tänav ei ohutu ega mugav Kaks aastat tagasi tellis majandus- ja kommunikatsiooniministeerium Gonsiori tänava esialgsele projektile ekspertiisi, kus Taani firma COWI palus sisuliselt kõik jalgratta liiklust puudutava ümber teha. Geenius käis täna Gonsiori tänava rattaga läbi ning veendus, et 20 punktist on arvestatud vaid 6. 1. Ratturid ja jalakäijad peaks olema selgelt […]
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMis laiusest jutt käib ikkagi (auto, tee)?
Palun seletage ikka nii, et natuke kõvema peaga inimene ka aru saaks.
Pidasin silmas seda kohta. Ehk kui sinna Spezialised rattapoe ette oma auto jätta, siis ei jää piisavalt ruumi pideva joone ja auto vahele mis peatus. Seega pole võimalik teistel autodel mööduda nii, et üle pideva joone ei sõideta.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMillal Eesti100 oli ja kas seda tähistati ka?
Lätile õnnitlused muidu!The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar