Algselt postitas cabron
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKeegi vist küsis varem, aga vastust pole leidnud. Kuhu need naljakad Odini sõdalased kadunud on? Et noh, jõulud ja uusaasta lähenevad.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustKeegi vist küsis varem, aga vastust pole leidnud. Kuhu need naljakad Odini sõdalased kadunud on? Et noh, jõulud ja uusaasta lähenevad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustSattusid ka "Roaldi nädalasse" korraks, nii-öelda Eesti osakonnas kuskil üle 30ne oli neid.
Kui mul tekiks rüselus mustanahalisega, näiteks kuskil Valli Baaris ja ma olen tegelt ilgelt täis ja olen ise süüdi tegelt, kas nad kutsuks minu korrale või mustanahalise?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustVaatasin ja just kordust ja siis tekkis peas küsimus:
Kui mul tekiks rüselus mustanahalisega, näiteks kuskil Valli Baaris ja ma olen tegelt ilgelt täis ja olen ise süüdi tegelt, kas nad kutsuks minu korrale või mustanahalise?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustVaatasin ja just kordust ja siis tekkis peas küsimus:
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustAga mul on jälle küsimus, miks see teema sind niiväga torgib? Lihtsalt seetõttu, et meil on neegreid veel liiga vähe, et reaalselt ühikonnas mingid problad ja jamad oleksid aga noh, et mitte erineda ja olla "nagu päris", tuleb vajadusel need probleemid ise välja mõelda?
Kommentaar
-
Kuna siin ühes teises teemas oli juttu CD plaatidest, siis ehk keegi värskendaks mälu. Minu arust oli nii, et kuskil paarkümmend aastat tagasi maksis CD-plaat ropu raha - mingi 300 krooni ehk aga keskmine palk oli sel ajal 2000-3000, mistõttu CD-plaadi ostmine oli mingis mõttes nagu staatuse märk. Umbes nagu mõned aastad hiljem võimalikult väikeste mobiiltelefonidega. Aga murrang toimus vist siis, kui esialgu mingite süldibändide plaate hakati välja andma 99 krooniga ja sealt altes hinnad alla läksidki? Parandage kui eksin.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar