Algselt postitas Iceman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKeegi omast kogemusest head espressomasinat oskab soovitada? hinna lagi oleks 999.00
Kommentaar
-
"Kuigi kahel viimasel aastal on prantslane Sebastien Ogier toonud M-Spordile individuaalse meistritiitli ja mullu võitis tiim ka meeskondliku arvestuse, on M-Sport suurtes rahalistes raskustes."
kus oleks võimalik lugeda WRC rahalise köögipoole kohta - palju teenitakse, mida tiimidele makstakse (auhinnarahad? TV-ülekandeõiguste müügist mingi osa jne)? Praegu jääb mulje, et taotakse rämedad miljonid sisse ja tagasi tuleb.....?
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKeegi omast kogemusest head espressomasinat oskab soovitada? hinna lagi oleks 999.00
Soovitaks minna mõne edasimüüja juurde (nt mina ostsin Kohvisemudest) ja need saaksid sulle kindlasti midagi meelepärast soovitada. Andis hinnas ka läbi rääkida.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Soovitaks minna mõne edasimüüja juurde (nt mina ostsin Kohvisemudest) ja need saaksid sulle kindlasti midagi meelepärast soovitada. Andis hinnas ka läbi rääkida.308
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitust"Kuigi kahel viimasel aastal on prantslane Sebastien Ogier toonud M-Spordile individuaalse meistritiitli ja mullu võitis tiim ka meeskondliku arvestuse, on M-Sport suurtes rahalistes raskustes."
kus oleks võimalik lugeda WRC rahalise köögipoole kohta - palju teenitakse, mida tiimidele makstakse (auhinnarahad? TV-ülekandeõiguste müügist mingi osa jne)? Praegu jääb mulje, et taotakse rämedad miljonid sisse ja tagasi tuleb.....?
Ka praegu tegelt WRC ise kahtleb, kas uute tehniliste reeglite tegemine oli õige otsus, sest tiimidele läheb see küllaltki kalliks. erasõitjate arv WRC-s on oluliselt vähenenud, sest kulud suuremad ning autod keerulisemad jne.
Kommentaar
-
Kui sul on vaja odavamalt esimeseks masinaks mõnda kasutatud Jura't , siis saada pm.
NB! Pole vahet, millise espressomasina ostad, siis arvesta, et nad on kapriissed. Kui sa ikkagi ignod puhastuse signaale , ei kasuta veefiltrit jms, siis ootavad sind jamad, ükskõik kas ostad 199€ või 1999€ masina. ja see on fakt. arvesta sellega.MIA SAN MIA!
Kommentaar
-
Jura masinad on ilusad, kuid pirtsakad ning vajavad pidevalt hoolt ja puhkusreise, ega salli üle nädala tegemiseta olemist (peab puhastama, et torud ei ummistuks). Kulukas. Minu maitsele üsna tüütu. Ilgelt pull on neid aga lahti võtta - tõsiselt.
Samas on pikki aastaid (10+) kasutusel ka üks väga kole, ent pommikindel masin Saeco Incanto De Luxe S-class. Küsimusi ei esita, teeb seda, mida palutakse.
Juradel on lisaks väljanägemisele hea omadus see, et nad on juba üsna vaiksed ning vistist ainukesed masinad, kus menüü jaapani keeles.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNaised on ilusad, kuid pirtsakad ning vajavad pidevalt hoolt ja puhkusreise, ega salli üle nädala tegemiseta olemist (peab puhastama, et torud ei ummistuks). Kulukas. Minu maitsele üsna tüütu. Ilgelt pull on neid aga lahti võtta - tõsiselt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Samas on pikki aastaid (10+) kasutusel ka üks väga kole, ent pommikindel naine. Küsimusi ei esita, teeb seda, mida palutakse.Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustBefore you go
E-ticket: This email can be used as an E-ticket.
Eeem. Kuidas seda emaili saab piletina kasutada kui selles emailis ei ole ühtegi barcode'i või qr koodi? Lennupiletist jutt siis. Expediast ostetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustLennufirma kodukal peab check-in tegema, you fucking moron.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar