Kas see tüüp sellel gifil on eestlane?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas see tüüp sellel gifil on eestlane?Algselt postitas Navas Vaata postitustOtt Sepp.
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSambaz või äkki oskab mõni teine ka vastata: kui ma maksan söögikohas kaardiga ja soovin tippi jätta, siis kui palju sellest tipist lõpuks teenindaja(te)ni jõuab? Kas see sõltub kuidagi omaniku suvast ja kas ma pean kuskile kirjaliku teate jätma, et maksin N-Eurot tippi?FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJootraha maksustamine on üks idiootsemaid asju. Ma üldse tahaks näha teenindajat kes on oma jotsi ära deklareerinud tuluna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJootraha maksustamine on üks idiootsemaid asju. Ma üldse tahaks näha teenindajat kes on oma jotsi ära deklareerinud tuluna.
100€ puhul saad peale maksude maha arvamist reaalselt kätte oli vist 66, midagi €.
Täiesti jabur.
Sularaha jotsi puhul ilmselt ei leidu teenindajat, kes seda maksustama hakkaksFC Flora
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Informatsiooni Haapala kohta ootab Nokia politsei numbril +358 0295 445 888. Helistada võib ka hädaabinumbril 112 või saata kirja aadressil vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.
Delfi.ee
Mis asi on Nokia politsei ja miks see inimesi otsib ?
Kommentaar
-
Linn. Soomes. Eestist väljas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustLinn. Soomes. Eestist väljas.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas on mõistlik osta in-ear bluetooth kõrvaklappe või pigem vaadata suuremaid juba?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas on mõistlik osta in-ear bluetooth kõrvaklappe või pigem vaadata suuremaid juba?
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustVideokõned üldjuhul, podcastid. Harva ka arvutimängud. Pigem in-ear?
Oskab keegi sel juhul soovitada neid?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar